i5 11300H vs R7 4800H

PhoenixSOFF

Hectopat
Katılım
4 Temmuz 2019
Mesajlar
132
Çözümler
1
Birkaç gün içerisinde yeni bir laptop alacağım. Almayı planladığım iki model arasında kaldım ve bu işlemciye sahipler oyun ağırlıklı kullanmayı planlıyorum sizce hangisi daha iyidir ? AMD multi-core özelliği ile öne çıkarken Intel ise singe-core ile öne çıkıyor karar vermekte zorlanıyorum.
 
Birkaç gün içerisinde yeni bir laptop alacağım. Almayı planladığım iki model arasında kaldım ve bu işlemciye sahipler oyun ağırlıklı kullanmayı planlıyorum sizce hangisi daha iyidir? AMD multi-Core özelliği ile öne çıkarken Intel ise singe-Core ile öne çıkıyor karar vermekte zorlanıyorum.

R7 4800H kesinlikle, 1-2 FPS kaybederek çok daha uzun ömürlü bir işlemci alıyorsunuz.
 
Almayı düşündüğüm laptop bu sizce nasıl ? Bir korkum var ilerde daha iyi ekran kartına sahip bir laptop benzer fiyatlara düşer diye sizce bu konuda nasıl düşünmeliyim ?
 
Almayı düşündüğüm laptop bu sizce nasıl? Bir korkum var ileride daha iyi ekran kartına sahip bir laptop benzer fiyatlara düşer diye sizce bu konuda nasıl düşünmeliyim?

Gayet güzel ancak, 500 lira daha çıkarak 11400H+RTX 3050 bir laptop alabilirsiniz. 3050 ile 1650 arasındaki fark büyük, eğer amacınız render değilse 3050'li laptopu tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı