i5 11320H - GTX 1650 sistemde ETS 2 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

tunahan.34

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ETS 2 Online oynarken kasıyor, 10-15FPS düşüyor. Sistem i5 11320H, GTX 1650, 8 GB RAM, sorun nedir? Oyun içi ayarlar düşük, orta seviye arasında.

Kesın bır cozum degıl ancak oyunun dosyalarını dogrularsanız sevınırım genellıkle FPS sıkıntısı yasadıgım butun oyunlarda bunu yapmamdan sonra duzeldı.

Hocam Laptop farkı maalesef. Eskiden aynı sistem bende de vardı kasması doğal. Ram takviyesi yapın derim. Bendeki Tek slottu Lenova laptop vardı. 16GB Ram yapmıştım biraz olsun rahatlamıştı pc. Bakımın yapmadıysanız bakımını yapın, (Termal macun, toz vb.)

Ek olarak, her gördüğüm konuya bunu da yazıyorum. Güncel Nvidia sürücüsü cidden aşırı sorunlu. Üşenmezseniz eğer DDU ile temizce bi kaldırıp, 566.36 versiyonunu indiririn ve kurun.

4070 Ti ile Micro takılmalar giriyor. Yayıncı da görmüştüm.
Bende 3080 Ti var arada bende de oluyor. Oyun bozuk yani sisteminle alakası yok.

RAM alırımda bizim burada adamakıllı tamirci yok güvensiz parça çalarlar bende takamam.

Başka çözüm var mı?

Son düzenleme:
Yüksek ayarlarda alınca %80e çıkıyor GPU kullanımı derece 60a çıkıyor tek bu oyunda kasıyor Online diğerlerinde yok.
Meraktan soruyorum bülgisayarınızın markası nedir? O zaman dosya doğrulama vs yapın hocam. Sonuçta diğer oyunlarda sıkıntı çıkmıyormuş. O zaman sorun oyunda. Birde grafiklerle oynamanız gerekebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı