i5-1135G7 ısınmayı önlemek için nasıl kısıtlanır?

Kanka zaten drop yiyorum. Çözüm olmaz ki bu.
Benim amacım sıcaklık yüzünden drop yemem; sıcaklıklar nasıl düşürüm? Bu arada 2.40 GHz 100 derece oluyor.
Oyuna girdikten sonra sıcaklık yükseliyor. Boştayken ve oyundayken GHz aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka zaten drop yiyom çözüm olmazki bu.

Hocam öncelikle cümlelerinizi yazım kurallarına uygun yazarsanız güzel olur. Eğer ki işlemciniz çok ısınıyor ve bu yüzden bilgisayar performans keserek ısınmayı engellemeye çalışıyorsa, ve bu yüzden FPS düşüyorsa çözüm olabilir. 100 derece demişsiniz. Çok fazla. En son ne zaman termal macun değiştirdiniz?

O zaman FPS 60'a kısıtla.

YİNE AYNI
Hocam öncelikle cümlelerinizi yazım kurallarına uygun yazarsanız güzel olur. Eğer ki işlemciniz çok ısınıyor ve bu yüzden bilgisayar performans keserek ısınmayı engellemeye çalışıyorsa, ve bu yüzden FPS düşüyorsa çözüm olabilir. 100 derece demişsiniz. Çok fazla. En son ne zaman termal macun değiştirdiniz?

Laptop yeni aldığım için hiç götürmedim bu arada özür dilerim yazılardan dolayı.

Konu sahibi Turboyu kapatarak bile çözüm bulamamış. Konu sahibinin daha da uğraşmasına gerek yok çabaları boşa. Turbo kapatarak bile soğumayan sistemi buradaki kimse soğutamaz. Öylece kullanabilirsiniz yada sağlam bir termal macun alırsınız. Bakımını da yaparsınız bilgisayarın. Biraz düşürmeye çalışırsınız ama bilgisayar da yeni muhtemelen. Macunu yenilemek dışında pek seçeneğiniz yok yapılabileceklerden.

Yine çözülmeyecek sanırım.
Konu sahibi Turbo'yu kapatarak bile çözüm bulamamış. Konu sahibinin daha da uğraşmasına gerek yok çabaları boşa. Turbo kapatarak bile soğumayan sistemi buradaki kimse soğutamaz. Öylece kullanabilirsiniz ya da sağlam bir termal macun alırsınız. Bakımını da yaparsınız bilgisayarın. Biraz düşürmeye çalışırsınız ama bilgisayar da yeni muhtemelen. Macunu yenilemek dışında pek seçeneğiniz yok yapılabileceklerd.

Daha dün güç seçeneklerine yüksek performans seçeneği geldi artık drop yememeye başladım ama 30 dakika sonra falan laptop kendini kapatıyor acaba termal macun işe yararmı
Çünkü Vatan da herkese açık sunulan bir laptopu aldım mağazalarına gidip.
@erengore

Son düzenleme:
Yine çözülmeyecek sanırım.

Daha dün güç seçeneklerine yüksek performans seçeneği geldi artık drop yememeye başladım ama 30 dakika sonra falan laptop kendini kapatıyor acaba termal macun işe yararmı
Çünkü Vatan da herkese açık sunulan bir laptopu aldım mağazalarına gidip.
@erengore
Pek çözüm bulacağınızı sanmam ama bir deneyin şansınızı. Kaliteli bir macun ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı