i5 1135G7 sıcaklık değerleri normal mi?

Yer
Mersin
RAM
16
Sıcaklıklarım aşağıdaki gibidir. Bilgisayarda kapanma vs. durumlar yok.

1647466846285.png

Ekran kartı sıcaklığı normal değil ancak özelliklerinizden anladığım kadarıyla ince bir Ultrabook kullanıyorsunuz. Çok fazla bu sıcaklıklarda gezmemenizi öneririm.

Ekran kartı sıcaklığı normal değil ancak özelliklerinizden anladığım kadarıyla ince bir Ultrabook kullanıyorsunuz. Çok fazla bu sıcaklıklarda gezmemenizi öneririm.
Evet ince bir bilgisayar ve tek fanı mevcut. Bu sıcaklıklar bir sıkıntı yaparmı uzun süre böyle oyun oynuyorum. Bilgisayarı kapatmadan önce 10 15 dakika bekliyorum öyle kapatıyorum.

Evet ince bir bilgisayar ve tek fanı mevcut. Bu sıcaklıklar bir sıkıntı yapar mı uzun süre böyle oyun oynuyorum. Bilgisayarı kapatmadan önce 10 15 dakika bekliyorum öyle kapatıyorum.

En son ne zaman temizlik ve macun yapıldı ve model nedir nette diğer oyun videolarına bakalım. Yani bir şey olacağını sanmıyorum ama bu kadar sıcaklık laptopun performansını acayip düşürür o dereceleri 10 derece indirsen çok daha iyi FPS ve performans alırsın.

Fanları da temizlemelisin hava çıkış yerlerini de oralar bayağı toz tutuyor kullanmıyorsanız önerim bir tane soğutucu almanız.
Şuan bilgisayar baya iyi oldu ekran kartı hiç 90 a gelmedi. Oyunu Ultrada açabiliyorum. İşlemci daha yüksek mhz çalışıyor. Bilgisayar zaten 4 aylık toz vs. yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı