mustafa_ugur_cyln
Hectopat
- RAM
- 16
Sıcaklıklarım aşağıdaki gibidir. Bilgisayarda kapanma vs. durumlar yok.
Genel olarak oyunlarda durum bu. Oyun Tomb Raider GOTY Laptop i5 1135g7 ve mx450 2gb ekran kartı var.Laptop sanırım donanım nedir ve hangi oyun? CPU 90 gördüm de GPU 90 aşırı fazla geldi.
Evet ince bir bilgisayar ve tek fanı mevcut. Bu sıcaklıklar bir sıkıntı yaparmı uzun süre böyle oyun oynuyorum. Bilgisayarı kapatmadan önce 10 15 dakika bekliyorum öyle kapatıyorum.Ekran kartı sıcaklığı normal değil ancak özelliklerinizden anladığım kadarıyla ince bir Ultrabook kullanıyorsunuz. Çok fazla bu sıcaklıklarda gezmemenizi öneririm.
Evet ince bir bilgisayar ve tek fanı mevcut. Bu sıcaklıklar bir sıkıntı yapar mı uzun süre böyle oyun oynuyorum. Bilgisayarı kapatmadan önce 10 15 dakika bekliyorum öyle kapatıyorum.
Eki Görüntüle 1334750
Bugün MX-4 macun aldım değiştirdim son durum bu.
Şuan bilgisayar baya iyi oldu ekran kartı hiç 90 a gelmedi. Oyunu Ultrada açabiliyorum. İşlemci daha yüksek mhz çalışıyor. Bilgisayar zaten 4 aylık toz vs. yok.Fanları da temizlemelisin hava çıkış yerlerini de oralar bayağı toz tutuyor kullanmıyorsanız önerim bir tane soğutucu almanız.
Sevindim, soğutucu sarmıyorsa güzel bir alüminyum stand da alabilirsin daha ucuz olur, önemli olan yerden yükseltmek.Şuan bilgisayar baya iyi oldu ekran kartı hiç 90 a gelmedi. Oyunu Ultrada açabiliyorum. İşlemci daha yüksek mhz çalışıyor. Bilgisayar zaten 4 aylık toz vs. yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.