Normal hocam, stok soğutucular çok berbat.AIDA 64'e ile test yaptığımda stok soğutucu ile 100 derece oluyor. (bütün özellikler açık fpu cache CPU)
Oda sıcaklığım 30 derece ve kasa Dark V20 sizce normal mi yoksa işlemcide bir sorun mu var?
Maxima V20 gayet iyi kasadır. Montajda sorun olduğunu zannetmiyorum. Soğutucu değiştirebilirsin.AIDA 64'e ile test yaptığımda stok soğutucu ile 100 derece oluyor. (bütün özellikler açık fpu cache CPU)
Oda sıcaklığım 30 derece ve kasa Dark V20 sizce normal mi yoksa işlemcide bir sorun mu var?
Maxima V20 gayet iyi kasadır. Montajda sorun olduğunu zannetmiyorum. Soğutucu değiştirebilirsin.
Zannetmiyorum. Stok soğutucu pek yeterli değil.Sizce işlemcide sorun olarabilir mi? MSI Core frozer s ile test yaptığımda ise 85 derecelerde geziyor.
Stok ( boşta 55-60 stres 100) MSI s( boşta 45-50 streste 80-90)
Zannetmiyorum. Stok soğutucu pek yeterli değil.
@NewaskyPeki sence MSI soğutucu ile bu değerler normal mi? Not: Oda 30 derece
boşta 45-50 stres testinde 85-90 yani aşırı kafam karıştı acaba işlemcimi sıkıntılı hava çok sıcak ondan mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.