i5 11400F 100 derece oluyor

Pickaroon

Hectopat
AIDA 64'e ile test yaptığımda stok soğutucu ile 100 derece oluyor. (bütün özellikler açık fpu cache CPU)
Oda sıcaklığım 30 derece ve kasa Dark V20 sizce normal mi yoksa işlemcide bir sorun mu var?

AIDA 64'e ile test yaptığımda stok soğutucu ile 100 derece oluyor. (bütün özellikler açık fpu cache CPU)
Oda sıcaklığım 30 derece ve kasa Dark V20 sizce normal mi yoksa işlemcide bir sorun mu var?
Normal hocam, stok soğutucular çok berbat.

Dostum sen 75-80 derece diye de konu açmıştım. Ne değiştide böyle oldu ?

Maxima V20 gayet iyi kasadır. Montajda sorun olduğunu zannetmiyorum. Soğutucu değiştirebilirsin.

Aynı işlemciyle benzer sıcaklıklar bende de mevcuttu. Bütçene göre bir soğutucuyla işi kolaylıkla çözebilirsin.

Maxima V20 gayet iyi kasadır. Montajda sorun olduğunu zannetmiyorum. Soğutucu değiştirebilirsin.

Sizce işlemcide sorun olarabilir mi? MSI Core frozer s ile test yaptığımda ise 85 derecelerde geziyor.
Stok ( boşta 55-60 stres 100) MSI s( boşta 45-50 streste 80-90)

Zannetmiyorum. Stok soğutucu pek yeterli değil.

Peki sence MSI soğutucu ile bu değerler normal mi? Not: Oda 30 derece

boşta 45-50 stres testinde 85-90 yani aşırı kafam karıştı acaba işlemcimi sıkıntılı hava çok sıcak ondan mı?

Peki sence MSI soğutucu ile bu değerler normal mi? Not: Oda 30 derece

boşta 45-50 stres testinde 85-90 yani aşırı kafam karıştı acaba işlemcimi sıkıntılı hava çok sıcak ondan mı?
@Newasky

@messinicocugu

O soğutucunun performansını hatırlamıyorum. 10-15 derecelik bir fark oluştuysa stok soğutucu yetersiz yorumu yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…