Pickaroon Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 827 Çözümler 4 29 Temmuz 2022 #1 AIDA 64'e ile test yaptığımda stok soğutucu ile 100 derece oluyor. (bütün özellikler açık fpu cache CPU) Oda sıcaklığım 30 derece ve kasa Dark V20 sizce normal mi yoksa işlemcide bir sorun mu var?
AIDA 64'e ile test yaptığımda stok soğutucu ile 100 derece oluyor. (bütün özellikler açık fpu cache CPU) Oda sıcaklığım 30 derece ve kasa Dark V20 sizce normal mi yoksa işlemcide bir sorun mu var?
KS KS Pickaroon Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 827 Çözümler 4 29 Temmuz 2022 #11 Newasky dedi: O soğutucunun performansını hatırlamıyorum. 10-15 derecelik bir fark oluştuysa stok soğutucu yetersiz yorumu yapılabilir. Genişletmek için tıkla... İşlemcide sorun yok diyorsun yani değil mi kusura bakma sık boğaz ediyorum ama panik oldum biraz. Artı 0 Eksi
Newasky dedi: O soğutucunun performansını hatırlamıyorum. 10-15 derecelik bir fark oluştuysa stok soğutucu yetersiz yorumu yapılabilir. Genişletmek için tıkla... İşlemcide sorun yok diyorsun yani değil mi kusura bakma sık boğaz ediyorum ama panik oldum biraz.
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #12 Pickaroon dedi: İşlemcide sorun yok diyorsun yani değil mi kusura bakma sık boğaz ediyorum ama panik oldum biraz. Genişletmek için tıkla... Yardım için buradayım. İşlemcide sorun olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Pickaroon dedi: İşlemcide sorun yok diyorsun yani değil mi kusura bakma sık boğaz ediyorum ama panik oldum biraz. Genişletmek için tıkla... Yardım için buradayım. İşlemcide sorun olduğunu düşünmüyorum.
KS KS Pickaroon Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 827 Çözümler 4 29 Temmuz 2022 #13 O zaman havanın aşırı sıcak olmasına bağlıyorum ve kafama daha fazla takmıyorum herkese özelliklede @Newasky sana teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
O zaman havanın aşırı sıcak olmasına bağlıyorum ve kafama daha fazla takmıyorum herkese özelliklede @Newasky sana teşekkür ederim.
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #14 Pickaroon dedi: O zaman havanın aşırı sıcak olmasına bağlıyorum ve kafama daha fazla takmıyorum herkese özelliklede @Newasky sana teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Soğutucu için konu açacak olursan onda da yardımcı olmaya çalışırım. İyi günler. Artı 0 Eksi
Pickaroon dedi: O zaman havanın aşırı sıcak olmasına bağlıyorum ve kafama daha fazla takmıyorum herkese özelliklede @Newasky sana teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Soğutucu için konu açacak olursan onda da yardımcı olmaya çalışırım. İyi günler.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 29 Temmuz 2022 #15 İşlemcide sorun yoktur hocam çok düşük bir ihtimal sorun olması SE-214-XT alsanız 60 dereceyi bile zor geçer işlemci. Artı 0 Eksi
İşlemcide sorun yoktur hocam çok düşük bir ihtimal sorun olması SE-214-XT alsanız 60 dereceyi bile zor geçer işlemci.
taserzetsu Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 632 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B550 + Ryzen 5 5600( 4.8 GHz OC) | RX 6800 | Crucial Ballistix 2x8 (OC) | DarkFlash DLX21 | SE-224-XT (Arctic 2xP12) | 980 Pro | HyperX Alloy Origins 65 | HyperX Haste Wireless | HyperX Cloud II | Dell G3223D | Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik&Elektronik Mühendisi 4 Ekim 2022 #16 Pickaroon dedi: O zaman havanın aşırı sıcak olmasına bağlıyorum ve kafama daha fazla takmıyorum herkese özelliklede @Newasky sana teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İşlemci ne durumca hocam şu anda? Artı 0 Eksi
Pickaroon dedi: O zaman havanın aşırı sıcak olmasına bağlıyorum ve kafama daha fazla takmıyorum herkese özelliklede @Newasky sana teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İşlemci ne durumca hocam şu anda?