i5-11400F oyunlarda 80 derece oluyor

Bu soğutucuyu alabilirsin. Yorumları oldukça iyi. Bende bu markanın M200 modelini kullanıyorum. Tek fanlı olmasına rağmen overclock yapsam bile ortalama değerler alabiliyorum. Tabii kasamın hava akışı da önemli rol oynuyor.

LGA 1200'ü göremedim?
Screenshot_8.png

Maalesef, bütçem maksimum 250 lira.

Galiba öndeki 3 fan dışarıya hava üflüyor olabilir elimi kasaya yaklaştırınca hava geliyor.

Fanların eline üfleme durumu çok yaklaştırınca mı oluyor? Yoksa uzaktan da hissedebiliyor musun? Eğer sadece çok yakından hissediyorsan fanlar içeriye üflüyordur.

Bu konudan da anlayabileceğiniz üzere LGA 1151 destekleyen tüm soğutucular LGA 1200 soketine de uyumludur. Çünkü soket boyutları ve vida delikleri birebir aynı yerdedir.

Fanların eline üfleme durumu çok yaklaştırınca mı oluyor? Yoksa uzaktan da hissedebiliyor musun? Eğer sadece çok yakından hissediyorsan fanlar içeriye üflüyordur.

Bu konudan da anlayabileceğiniz üzere LGA 1151 destekleyen tüm soğutucular LGA 1200 soketine de uyumludur. Çünkü soket boyutları ve vida delikleri birebir aynı yerdedir.
Elimi en yakına götürünce hissediyorum onun haricinde yok.
Bir ip yardımıyla rahatlıkla tespit edebilirsin. ipin ucundan tutup fanlara yaklaştır havanın yönünü anlayacaksın. El ile anlamak bazen zor oluyor.
Büyük ihtimal içeri üflüyor,ip hareket dahi etmedi.
Elbette olur. Dar alanda olan kasalar sıcak havayı dışarı atmakta zorlanırlar. Bu nedenle kasayı daha bir ferah bir yere koyarsan etkisini mutlaka görürsün.

Bu soğutucuyu alabilirsin. Yorumları oldukça iyi. Bende bu markanın M200 modelini kullanıyorum. Tek fanlı olmasına rağmen overclock yapsam bile ortalama değerler alabiliyorum. Tabii kasamın hava akışı da önemli rol oynuyor.
Bunu alacağım uyumunda filan herhangi sorun olmaz değil mi kasa linkini bırakayım buraya ; Aquarius 5T11-RTX3050 - Game Garaj

Son düzenleme:
Elimi en yakına götürünce hissediyorum onun haricinde yok.

Büyük ihtimal içeri üflüyor, IP hareket dahi etmedi.

Bunu alacağım uyumunda filan herhangi sorun olmaz değil mi kasa linkini bırakayım buraya; Aquarius 5T11-RTX3050 - Game Garaj

Uyumluluk konusunda bir sorun olmaz. Fanların çapı zaten çok küçük olduğu için rahatlıkla sığacaktır. Ancak RAM'lerin yüksek ise biraz sıkıntı çıkarabilir. Resim atma imkanın var mı?

Olabilir elbette. Soğutma performansı hemen hemen aynıdır. Aralarına bir fark yok. İki model arasında tercih keyif meselesi. Senin zevkine kalmış. Gametech Hd120 Freezer Kule Tipi Profesyonel İşlemci Soğutucusu ben de bu ürünü almayı düşünüyorum. TDP değeri olarak Snowman markasından daha iddialı bir soğutucu. Ancak ben senin bütçene göre önerdiğim için bunu listeye eklemedim. Bu arada RAM'lerin ortalama bir yüksekliğe sahip T6 Ultra RAM'lere değmez zaten o konuda sıkıntı çekmezsin.

Olabilir elbette. Soğutma performansı hemen hemen aynıdır. Aralarına bir fark yok. İki model arasında tercih keyif meselesi. Senin zevkine kalmış. Gametech Hd120 Freezer Kule Tipi Profesyonel İşlemci Soğutucusu ben de bu ürünü almayı düşünüyorum. TDP değeri olarak Snowman markasından daha iddialı bir soğutucu. Ancak ben senin bütçene göre önerdiğim için bunu listeye eklemedim. Bu arada RAM'lerin ortalama bir yüksekliğe sahip T6 Ultra RAM'lere değmez zaten o konuda sıkıntı çekmezsin.
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı