2'ye tiklanmiyor ne yazık ki sadece profil 1 var.
XMP kapalı 2666 MHz diye okuyor sorun bu olabilir.
2'ye tiklanmiyor ne yazık ki sadece profil 1 var.
10 15 fps arttı sadece,2 ekran + streamlabs + discord açık şuan. Streamlabs işlemciden %15 götürüyor yaklaşık. Normal mi ki acaba değerler? Ben mi fazla yüksek bekliyorum?XMP kapalı 2666 MHz diye okuyor sorun bu olabilir.
2 kere tıklayıp resetleyince 2933 oldu oyunda denemeye girip bilgi paylaşacağım.
10 15 FPS arttı sadece, 2 ekran + Streamlabs + Discord açık şu an. Streamlabs işlemciden %15 götürüyor yaklaşık. Normal mi ki acaba değerler? Ben mi fazla yüksek bekliyorum?
streamlabs açıkken ya da yayındayken bu kadar fps düşmesi normal mi sizce?Streamlabs'i kapatıp deneyin ve yayın uygulaması olduğu için yüksek kullanması normaldir.
streamlabs kapalıyken 250+ fps şuan ve ölüm maçındayımstreamlabs açıkken ya da yayındayken bu kadar fps düşmesi normal mi sizce?
Streamlabs açıkken ya da yayındayken bu kadar FPS düşmesi normal mi sizce?
aynı pek birşey farketmiyor.O yüksek kullandığın ayarlar düşükken kaç oluyor peki? Düşükte de mi aynı diye soruyorum.
Sanmıyorum ya. Yani en az 200 FPS almalıymış gibi geliyor bana.Streamlabs'i kapatıp deneyin ve yayın uygulaması olduğu için yüksek kullanması normaldir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.