Peki 5600 için stok soğutucu yeterli mi?5600 çok daha iyi bir işlemci. 11400F'i bizzat kullanıyorum. Konuda attığın 5600 + 6700 XT sistemi yapıştır.
Peki 5600 için stok soğutucu yeterli mi?5600 çok daha iyi bir işlemci. 11400F'i bizzat kullanıyorum. Konuda attığın 5600 + 6700 XT sistemi yapıştır.
Tam olarak yeterli değil fakat idare eder. Uygun yollu bir hava soğutucu bile yeter aslında 5600'e. Soğutucuya para ayırana kadar seni idare eder desem daha doğru olur.Peki 5600 için stok soğutucu yeterli mi?
Peki çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için, sıvı soğtuma düşünmüştüm ama pahalıya kaçıyor.Tam olarak yeterli değil fakat idare eder. Uygun yollu bir hava soğutucu bile yeter aslında 5600'e. Soğutucuya para ayırana kadar seni idare eder desem daha doğru olur.
Sıvı soğutma macerasına girişmeye gerek yok 5600 için. Hava soğutma bile çok rahat soğutuyor.Peki çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için, sıvı soğtuma düşünmüştüm ama pahalıya kaçıyor.
Tam olarak yeterli değil fakat idare eder. Uygun yollu bir hava soğutucu bile yeter aslında 5600'e. Soğutucuya para ayırana kadar seni idare eder desem daha doğru olur.
Almışken tam almak istiyorum sence ne yapmalıyım?Tam olarak yeterli değil fakat idare eder. Uygun yollu bir hava soğutucu bile yeter aslında 5600'e. Soğutucuya para ayırana kadar seni idare eder desem daha doğru olur.
Teşekkür ederim, ama ben PC bileşenlerini takmayı bilmiyorum.@Donkobus O kadar çıkmaya gerek yok aslında. Bunu alsan yeter.
Ben bu soğutucuyu benzer derecede ısınan 11400F ile kullanıyorum. 60-65 dereceleri geçmedi.![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Kötü olur. Takmak epey basit. Çocuk oyuncağı bile denebilir. En kötü gözetimin altında birine taktırırsın. Buyur bu kurulum videosu. Ne kadar basit olduğunu anlarsın.Teşekkür ederim, ama ben PC bileşenlerini takmayı bilmiyorum.Attığım kasanın özelleştir kısmında buna benzer bir soğutucu vardı, onu seçsem nasıl olur?
Kötü olur. Takmak epey basit. Çocuk oyuncağı bile denebilir. En kötü gözetimin altında birine taktırırsın. Buyur bu kurulum videosu. Ne kadar basit olduğunu anlarsın.
Olabilir de hangi sistemden bahsediyorsun? Attığın iki sistemde de mevcut kasadan daha ucuza seçenekler görmedim.Ben ikinci kasayı alsam nasıl olur? Harici SSD ekleyince bütçeme diğer kasaya göre daha uygun oluyor. 1080p’de beni üzmez değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.