i5 11400F sistem yeterli performansı vermiyor

hocam termal macun yenilmesi yaptınız mı 90 derece görmesi anormal çünkü stok fan olsa bile cs2 de gerçekten anormal
Anormal değil, bende aynı işlemciyi kullanıyorum. Gerçekten de işlemci gücü gerektiren oyunlarda 85-90'ları gördüğüm oluyordu. Kule tipi genelde bu işin nihai çözümü oluyor.

Hocam termal macun yenilmesi yaptınız mı 90 derece görmesi anormal çünkü stok fan olsa bile CS2 de gerçekten anormal.

Yapıldığı söylendi aldığımda.

1763658796932.png

Sonuçlar bu hocam 90 ıda geçmiş.

Son düzenleme:
Anormal değil, bende aynı işlemciyi kullanıyorum. Gerçekten de işlemci gücü gerektiren oyunlarda 85-90'ları gördüğüm oluyordu. Kule tipi genelde bu işin nihai çözümü oluyor.

Hocam taban 65 watt maksimum 150 watt çeken bir işlemci dediğiniz gibi kule tipi kesin çözüm oluyor ama CS2 gibi bir oyunda 90 görmesi gerçekten anormal CS2'nin o kadar yüke sokacağını sanmıyorum anyı işlemcinin 11400 versiyonunu kullandım bir sene boyunca 90 derece görmedim CS2- Valorant gibi oyunlarda gördüğü maksimum 75 dereceydi

Hocam taban 65 watt maksimum 150 watt çeken bir işlemci dediğiniz gibi kule tipi kesin çözüm oluyor ama CS2 gibi bir oyunda 90 görmesi gerçekten anormal CS2'nin o kadar yüke sokacağını sanmıyorum anyı işlemcinin 11400 versiyonunu kullandım bir sene boyunca 90 derece görmedim CS2- Valorant gibi oyunlarda gördüğü maksimum 75 dereceydi.

Sizin oynadığınız dönemki CS2 şu anki CS2 değil Update'ler ile çok fazla FPS kaybı oluyor ve büyük ihtimalle kuru çünkü 100 derece bile görüyor çok anormal düşük FPS'nin nedeni bu mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı