i5-11400F sisteme 30.000 TL yükseltme önerisi

Ekran kartı da 2. EL 6900XT çekersiniz elinizdekini satıp alın size canavar.

anakartı yanlış atmışım düzeltiyorum.

Bütçem 30.000 TL. Bu sisteme nasıl yükseltme yapılabilir? Ekran kartını NVIDIA ve işlemciyi bir üst modele çıkarmak istiyorum, önerilere açığım.
Tercihen işlemci ve ekran kartı uyumu darboğaz yapmasın.

İşlemci: 11.nesil Intel Core i5-11400F 2.60GHz (12. cPUS).
RAM: 16 GB 2X8.
Ekran kartı: AMD Radeon RX 6600 8 GB.
Anakart: MSI B560M Pro-VDH BIOS.
PSU: KCAS Plus 800W.
Kasa: Dark Diamond Pro mesh 4x12cm fan, 1X USB3.0, 2X USB2.0 Full akrilik oyuncu kasası.
yükseltebilirsin ama neredeyse tamamını değiştirmek zorunda kalırsın mantıksız olur, hem sattıktan sonra eline para geçer onuda katar dahada iyi bir yükseltme yaparsın.

Düzelttim.

Bu attığım parçalar 21500TL yapıyor. Tavsiyem daha kaliteli bir kasa alıp PSU'nu ve bu parçaları o kasaya geçirmen.

Böyle 25k yapar. Ekran kartı ve diğer elinde kalan eski parçaları satarak 6900XT temizinden çekersin sisteme canavar gibi sistemin olur.

14700KF için hava soğutucu mu?

Ayrıca ram m2 ssd ve güç kaynağına dokunmamış olursun aynılarını bu parçalara aktarırsın.

14700KF için hava soğutucu mu?
Yeterli hocam o hava soğutucu çok sağlam bişi.

5900X için bile Cinebench 23 testinde Max sıcaklık boost açıkken dahi 85 derece. Bu soğutma ile oyunlarda 65 üstünü görmez arkadaş.

Ayrıca RAM M.2 SSD ve güç kaynağına dokunmamış olursun aynılarını bu parçalara aktarırsın.

Yeterli hocam o hava soğutucu çok sağlam bir şey.

5900X için bile Cinebench 23 testinde Max sıcaklık Boost açıkken dahi 85 derece. Bu soğutma ile oyunlarda 65 üstünü görmez arkadaş.

Ekran kartı ve işlemciyi NVIDIA ve Intel yapabilir misin AMD'den çok çektim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı