Çözüldü i5 11400H mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Canary27

Kilopat
Katılım
8 Aralık 2013
Mesajlar
202
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba öncelikle. Hangi aralıklarla olduğunu anlayamadığım 3 kere aldığım bir mavi ekran hatası var. Laptopu 14 Aralıkta aldım fakat neden olduğunu anlayamadığım bir sorun. Windows 11 Home kurulu kendim temiz kurulum yaptım.
Link

Arkadaşlar bir kez daha yaşadım öncekinde yardımcı olan olmadı fakat tekrar atıyorum bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.
Link
 
Son düzenleme:
Tamamdır, tekrar hata alırsan bildir mutlaka. Almazsan çözüldü işaretlersin.
Ayrıca bu tarz birden fazla konuyu çözmüştük. Konu sahiplerini de söylemiştim, size de söyleyeyim. Bu durumu Monster'a mail atıp bildirin.

Üzücü bir şekilde 13 günün ardından tekrardan mavi ekran aldım durup dururken tekrardan dosyayı paylaşıyorum. Forumdan bir kişininde aynı hatayı aldığını ve çözüm uygulandığını belirtmiştim önceki konuşmalarımızda, siz dosyamı inceledikten sonra bir sıkıntı olmayacaksa o çözümü uygulayacağım.
Link
 
Dediklerimi yapmazsan nasıl bir sonuç bekilyorsun? Dediklemi yapmazsan hata almaya devam edeceksin.

Yapmıştım. Neyi atlamış olmalıyım ki? Kusura bakmayın çok anlamıyorum bu işlerden elimden geldiğince bu kadar yapabiliyorum. Sadece bu forumda da başka paylaşılan bir çözüm var ve bir daha hata alırsam uygulamamı söylemiştiniz (daha uygulamadım). Onun haricinde bir şey yapmadım. Bir kısım daha var klavyenin uykuya geçmesi ve RGB olayı bunlar vazgeçilmez değil ama kapatmakta içimden gelmiyor seviyorum çünkü hata tetikleyecek unsur değil gibiler.
 
Son düzenleme:
Bu sefer GPU değil, Monster ve klavye ile ilgili tüm programları sil.
Geçen yine bu tarz birisi sorun yaşadı onada aynısını söyledim genel bir sorun var.
Eski mesajlarımda bakabilirsiniz.
Monster araçlarını, klavye için programı vs silmemişsin.
 
Monster araçlarını, klavye için programı vs silmemişsin.

Nasıl silmemişim claus bey tek Monster programı Control Center idi onu da kaldırdım zaten. Size Discord gibi bir yerden ulaşma imkanım varsa Denetim Masası'ndan programları SS olarak atayım. Onun haricinde cidden program yok veya ben anlamadığımdan yanlış bilgi veriyorum.
 
Kalıntıları var görünüyor.
Revo Uninstaller ile kontrol et. Onda'da görünmez ise tekrar yükle ve bu araçla sil.
Cclenear genel ve kayıt defteri temizliği yap sonrasında.

Dedikleriniz hepsini yaptım Monster sitesinden güncel halini indirdim ve yükledim, Revo bayağı bir şey çıkardı hepsini sildim. CCleaner ile de sildim. Klavye ilk ayarlarına dönmüştü uyku moduna geçiyordu. Fakat bir sıkıntı var yeniden başlattığımda böyle bir şeyle karşılaştım sildim ve tekrar yeniden başlattım yine geldi ve klavye benim kendi yaptığım eski ayarlarına döndü uykuya geçmeme gibi. Bunu yeni yükleyip sildiğimde fark ettim önceki sildiğimde böyle bir şey olmamıştı.(klasördeki DCHU yazısı ve içindeki dosyalar dikkatimi çekti Görev Yöneticisi'nden DCHUService olması lazım buldum ve ayrıntılara gidip dosya konumunu açtım ve baktım oluşturulan klasör ile bulduğum yeni klasör içindeki birkaç uygulama eşleşiyor silmeyi denedim silinmiyor.)

Ek olarak görev yöneticisinde dchuservice'nin yanındaki oku indirdiğimde "Control Center hotkey service" yazıyor bunu da ekleyeyim.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2023-03-06 134946.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-06 134946.png
    18,4 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran görüntüsü 2023-03-06 141641.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-06 141641.png
    61,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Windows Update ile otomatik yükleniyor olabilir, sürücü vs. yüklemeyi Win Update üzerinden kapat.

Güncelleştirme geçmişini kontrol ettim öyle bir şeye rastlamadım yüklenmemiş onun haricinde Win Update girdim ve dediğiniz seçeneği kapatma tiki göremedim. Çok uğraştırdım sizi de kusura bakmayın çok kanser bir olay çıktı bu illallah ettirdi Monster aldığıma şu anda. DCHUService'nin bunu tetiklediğini düşünüyorum ben çünkü bağlantılı gözüküyor ve o oluşturuyor gibi ControlCenter klasörünü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı