i5 11400H sisteme en iyi performans için Windows sürümü önerisi

Hocam destek var yok farketmez diyorsunuzda yeni çıkacak uygulamalar W7-W8.1 desteklemez sizde işinizi yapamazsınız belki ve güvenlik açığı çıkabilir ortaya.

Anlıyorum doğru hocam haklısınız

16 GB Ram kullanıyorum bende ve Windows 11'de boşta iken 5-6GB kullanıyor ama Windows 10'da Spotify, Discord, Edge açıkken bile 5.5'u geçmiyor.

Keşke UI konusunda bir imkan olsa oval kenarlar falan çok hoşuma gitmişti açıkcası...

Arkadaşlar pardon sistem bilgisini farklı bir programdan çekmiştim kopyalaması kolay olsun diye hiç bakmadım ram 8 değil 16 benim hatam.
16 için de düşünceleriniz aynı mı acaba?
Hocam o zaman kıllandığınız ve kullanacağınız uygulamaların W10 ve W11 stabilitelerine bakın sonra ise siz karar verin ama bence hala W10.

Hocam o zaman kıllandığınız ve kullanacağınız uygulamaların W10 ve W11 stabilitelerine bakın sonra ise siz karar verin ama bence hala W10.
Daha önce hiç böyle bir araştırma yapmamıştım açıkcası, sadece edge/chrome, photoshop ve vscode kullanıyorum. Nasıl kontrol edebiliriz? bunun analizini yapan varmıdır?

Daha önce hiç böyle bir araştırma yapmamıştım açıkcası, sadece edge/chrome, photoshop ve vscode kullanıyorum. Nasıl kontrol edebiliriz? bunun analizini yapan varmıdır?
Hocam uygulamaları açtıktan sonra görev yöneticisini açın ordan ram kullanımı gözüküyor. W10 da CTRL+SHIFT+ESC

YouTube' a "x" Windows 10 vs 11 performance yazarak aratın ama videosu olmayabilir. Zaten bunlar oyun olmadığı için videoları yoktur ve performansları neredeyse aynı olur.

Hocam uygulamaları açtıktan sonra görev yöneticisini açın ordan ram kullanımı gözüküyor. W10 da CTRL+SHIFT+ESC
Bu yöntemle teker teker denemesi gerekir dostum. Windows 10'u da kurup denemesi gerek yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı