Güç seçeneklerinden performansa al derdim de, 1 haftalık cihazda 85 derece hiç normal değil.Arkadaşlar GTA 5 oynarken işlemci sıcaklığı 85 dereceye kadar çıkıyor, bu normal mi? (Laptop yeni ve 1 haftalık.)
Intel i5 12400.
RTX3060.
32 GB RAM.
Excalibur G870.
Evet o dereceleri gördüğü doğrudur fakat alalı 1 hafta olmuş. Ben cihazımı alalı 6-7 ay oluyor, daha 85 derece görmedim.laptoplarda masaüstü pclerdeki gibi soğutma sistemi olmadığı için bu değerleri görmen çok normal
oyun modunda kullanıyorum. performans modunu deneyeyim.Güç seçeneklerinden performansa al derdim de, 1 haftalık cihazda 85 derece hiç normal değil.
İkinizin kullanım şekli, laptopun bulunduğu ortamdaki sıcaklık farklıdır olabilir.Evet o dereceleri gördüğü doğrudur fakat alalı 1 hafta olmuş. Ben cihazımı alalı 6-7 ay oluyor, daha 85 derece görmedim.
O zaman normal hocam o dereceleri görmesi.oyun modunda kullanıyorum. performans modunu deneyeyim.
Eğer iade edebiliyorsan et bence. İleride 85 derece görürsün illa ki ama şuan çok erken. Daha ısınması diğer laptoplara göre az olan birşey tercih et felan.oyun modunda kullanıyorum. performans modunu deneyeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.