Dün 15bine 6650xt'li bir sistem buldum onu aldım hocam, teşekkürler yinede.
Çok iyi yapmışsın. Linkini atar mısın?
Dün 15bine 6650xt'li bir sistem buldum onu aldım hocam, teşekkürler yinede.
Teşekkür ederim.Çok iyi yapmışsın. Linkini atar mısın?
Gençer gaming güvenilir mi eline ulaştı mı?Teşekkür ederim.
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Sabah anakart stoğu yoktu, şimdi de ekran kartı stoğu bitmiş. Son anda almışım resmen.
Site güvenilir ama henüz elime ulaşmadı, sipariş edeli 1 gün oldu daha. Ulaşınca yazarım isterseniz.Gençer gaming güvenilir mi eline ulaştı mı?
Yazarsan sevinirimSite güvenilir ama henüz elime ulaşmadı, sipariş edeli 1 gün oldu daha. Ulaşınca yazarım isterseniz.
Yazarsan sevinirim.
Bugün elime ulaştı, sorunsuz çalışıyor. Montaj vs güzel yapılmış, ekran kartını kendim taktım sadece. Kargoya verilmesi çok uzun sürdü ve kendilerine ulaşmak çok zor, ama sonuç olarak memnunum diyebilirim.Yazarsan sevinirim
Bugün elime ulaştı, sorunsuz çalışıyor. Montaj vs güzel yapılmış, ekran kartını kendim taktım sadece. Kargoya verilmesi çok uzun sürdü ve kendilerine ulaşmak çok zor, ama sonuç olarak memnunum diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.