i5-12400F hazır sistem iyi midir?

darknezi

Centipat
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör sistem falan çok toplamakla uğraşmak istemiyorum. Böyle bir sistem buldum. RDR HOI4 falan oynarım oynatır mı?

Hocam o sisteme o para verilmez.

Monitör sistem falan çok toplamakla uğraşmak istemiyorum. Böyle bir sistem buldum. RDR HOI4 falan oynarım oynatır mı?
Bu paraya 4060Ti’lı sistemler denk geliyor 1660Ti nedir? Trendyol toplama bilgisayar alınacak site değil.

Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerden bırakın hazır sistemi ekran kartı vidası bile alınmaz.

Ben olsam yuzde yüz uzerine katar bunu alirdim bi bak bende almayi dusunuyom ama param yok islemcide amd daha iyidir her turlu

https://shbd.io/s/9LtRJORa

Trendyol bana göre bilgisayar konusunda dolandırıcı özellikle bilgisayar hakkında bilgi sahipleri olmayanlar için büyük bir tuzak trendyoldan sistem almayın ben Gamegaraj, İtopya öneriyorum.

Hafif aşağı kaydır. Soldaki 16k olan sistemi al.

Mağazasında satılıyor. İstanbul'da.

Hocam, ne yapıyorsunuz. Etmeyin, yapmayın. Ben rtx 3050, r5 6600h lı laptopu bu hafta 20.000 tl ye alacağım.(16gb ram+512 ssd lenovo laptop)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı