i5-12400F hazır sistem iyi midir?

Yok hocam estağfurullah, dediğim gibi ben size değil bu sistemi satışa sunan koftilere kızıyorum. Üstünüze alınmayın lütfen. :)

Şu şekilde yapabilirsiniz.

Yok efendim estağfurullah ne demek bende pek bu işlerden anlamadığım için sorayım dedim.

Hocam bu hiç ekleme yapılmadan alınır mı?

Hangisiyle değiştirme mi önerirsiniz?

Hangisiyle değiştirme mi önerirsiniz?
Hocam işin biraz zahmetli hale geldiği nokta orası, Vatan ne hikmetse kasa psu için özelleştirme seçeneği vermemiş. Ya mağazada Vatan çalışanlarına bağlama çekip PSU'yu orada değiştirtmelisiniz ya da kendiniz satıp yeni almalısınız. Önerebileceğim markalar FSP, Cooler Master, High Power, Corsair, ASUS, SilverStone, EVGA, Seasonic, Zalman, Aerocool... Dandik dunduk marka almadığınız sürece bu markaların muadil herhangi bir PSU'suyla değiştirebilirsiniz.

Hocam işin biraz zahmetli hale geldiği nokta orası, vatan ne hikmetse kasa PSU için özelleştirme seçeneği vermemiş. Ya mağazada vatan çalışanlarına bağlama çekip PSU'yu orada değiştirtmelisiniz ya da kendiniz satıp yeni almalısınız. Önerebileceğim markalar FSP, Cooler Master, High Power, Corsair, ASUS, SilverStone, EVGA, Seasonic, Zalman, Aerocool... Dandik dunduk marka almadığınız sürece bu markaların muadil herhangi bir PSU'suyla değiştirebilirsiniz.

Pazartesi bayisine bakarım hocam bir de bu PSU'nun önemi nedir bu hazır sistemde ki yetmiyor mu ya da ne gibi yerlerde bana sıkıntı çıkarır.

Pazartesi bayisine bakarım hocam bir de bu PSU'nun önemi nedir bu hazır sistemde ki yetmiyor mu ya da ne gibi yerlerde bana sıkıntı çıkarır.
PSU sistemin kalbidir hocam, voltaj regülasyonunu sağlayamayan bir PSU sistemin stabilize çalışmamasına neden olur. Ani voltaj değişikliklerinde sistemi yakabilir bile. Linkteki hazır sistemdeki PSU ise oldukça kalitesiz. Sisteminizi böyle bir PSU'ya emanet etmeniz diğer bileşenler için de tehlikeli, zarar görebilir ve kullanılamaz hale gelebilirler. Sırf daha kaliteli PSU'ya vermeye kıyamadığınız üç beş kuruş para için binlerce liralık bileşenleri yakmaya değmez. O yüzden kaliteli PSU şart. Alacaksanız söylediğim markaların 650W modellerine bakabilirsiniz.

PSU sistemin kalbidir hocam, voltaj regülasyonunu sağlayamayan bir PSU sistemin stabilize çalışmamasına neden olur? Ani voltaj değişikliklerinde sistemi yakabilir bile. Linkteki hazır sistemdeki PSU ise oldukça kalitesiz. Sisteminizi böyle bir PSU'ya emanet etmeniz diğer bileşenler için de tehlikeli, zarar görebilir ve kullanılamaz hale gelebilirler. Sırf daha kaliteli PSU'ya vermeye kıyamadığınız üç beş kuruş para için binlerce liralık bileşenleri yakmaya değmez. O yüzden kaliteli PSU şart. Alacaksanız söylediğim markaların 650W modellerine bakabilirsiniz.

Dediklerinizi gözden geçireceğim hocam çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.

Monitör sistem falan çok toplamakla uğraşmak istemiyorum. Böyle bir sistem buldum. RDR HOI4 falan oynarım oynatır mı?

Hocam bu sisteme para vereceğine git tüplü TV al daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı