i5-12400F hazır sistem iyi midir?

1660'a sallayamayacağım hocam iyi kart ama RX6700'ün , RTX4060'ın olduğu yerde iyi değil.
Olay o zaten hocam, attığı sistem 12K'lık, hadi monitörle ekipmanlarla birlikte falan 15K'lık bir sistem olsa neyse; 22K gibi bir paraya 1660 Ti'lı sistem satılması hakaretamiz bir olay, arkadaşın da suçu yok.

Hocam yapmayın etmeyin, o paraya RX 6700'lü sistem + monitör çekersiniz. 1660 Ti nedir?

Uğraşmak istemeyen herkese böyle böyle geçire geçire kazanıyor bu şirketler :D iyi iş aslında, düşünmüyor değilim.

Hocam o sisteme o para verilmez.

Bu paraya 4060 Ti'lı sistemler denk geliyor 1660 Ti nedir? Trendyol toplama bilgisayar alınacak site değil.

Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerden bırakın hazır sistemi ekran kartı vidası bile alınmaz.

Trendyol bana göre bilgisayar konusunda dolandırıcı özellikle bilgisayar hakkında bilgi sahipleri olmayanlar için büyük bir tuzak Trendyol'dan sistem almayın ben GameGaraj, İtopya öneriyorum.

Hocam, ne yapıyorsunuz. Etmeyin, yapmayın. Ben RTX 3050, R5 6600H'lı laptopu bu hafta 20.000 TL'ye alacağım.(16 GB RAM+512 SSD Lenovo laptop)

Tamam beyler sakin olun sordum sadece sizler önerin bir tane ona göre alayım.

Tamam beyler sakin olun sordum sadece sizler önerin bir tane ona göre alayım.
Yok hocam estağfurullah, dediğim gibi ben size değil bu sistemi satışa sunan koftilere kızıyorum. Üstünüze alınmayın lütfen. :)
Şu şekilde yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı