Alamazsın ki 1000 stok vardı ve bitti stoğa gelince haber ver diyor zaten.Nasıl sence alınır mi
Alamazsın ki 1000 stok vardı ve bitti stoğa gelince haber ver diyor zaten.Nasıl sence alınır mi
Evt onda 3070 var ve bugün çıkmasına rağmen stok kalmamisBugün çıkan farklı 3070 vardı galiba onda.
Ben gayet memnunum istediğim tüm oyunları oynayabiliyorum rahatça.Oyun performansı nasil
Online satışa kapalı mağaza gidip alınıyormuş stokdan haberim yok ama. Gidip sorulsa daha iyi.Evt onda 3070 var ve bugün çıkmasına rağmen stok kalmamis
Denemek lazım.
Her şey için teşekkürler gerçekten içinde olduğum durumu anladım.
Ne kadar berbat bir his yaşadım anlatılamaz ki böyle bir kazık nasıl yedim acaba.
Ama bence 10k ucuza getirmek için mutlaka sorulmalı.Online satışa kapalı mağaza gidip alınıyormuş stokdan haberim yok ama. Gidip sorulsa daha iyi.
Sence beni 4-5 yıl götürür mü3 ay oluyor bu sistem çıkalı 14bin e çıkmıştı ben almıştım şu an kullanıyorum.
Tamamen aynı sisteme sahibim monitör ve kule tipi soğutucu yok sadece. 3 ay önce 14bin e aldım bence 29bin pahalı. Pc hocasının bugünkü sistemi daha iyi.Arkadaşlar vatana gidip kendi mağazalarından 29 bine monitör dahil bir sistem topladım.
Artı olarak üstüne ID-Cooling SE 214 XT aldım.
Benim aklımda çok soru kaldı acaba sistem iyi mi yoksa bu fiyata daha iyisi yapılabilir mi düşüncesiyle.
Sistemim:
i5 12400F: İşlemcim.
ID-Cooling SE 214 XT: CPU soğutucum.
MSI Pro H610M-E: Anakartım.
MSI RTX 3060 12 GB Ventus 2X: Ekran kartım / 2 fanlı.
G.Skill 2x8 3200 MHz Ripjaws siyah: RAM.
Crucial 1 TB M.2: SSD.
Kasamda 600 watt PSU dahil bir kasa.
Monitörüm ise: ASUS VG258 - 165 Hz - 1 ms - 24.1 inç.
Sizce bu fiyata iyi mi yoksa daha iyi yapılabilir mi?
Yüksek ihtimalle arkadaşa + olarak 5 yıl garanti ve 10 yıl antivirüs satmışlar. (nereden bildiğimi sormayın)Rica ederim ayrıca gördüğün gibi elinde tüm kozlar olacak. Aldığın monitör Vatan'da 5500 TL düşelim, elimizde 24.500 TL kalıyor.
12400F ve RTX 3070 sistemi 18000 TL'ye satan mağaza sana nasıl 12400F ve RTX 3060'ı 24.500 TL'ye satsın? Bunu tüketici haklarına bile götürsen seni haklı bulurlar, öyle saçmalık olmaz. Hakkını sonuna kadar ara alırsın, bu tüketiciyi yanıltmaktır.
INTEL I5 12400F - GIGABYTE RTX 3070 GAMINGOC - H610M H V2-ADATA 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - GIGABYTE RTX 3070 GAMINGOC - H610M H V2-ADATA 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.