Öyle bir deneyin olmazsa MSI Afterburner ile inen RivaTuner ile de sabitleyebilirsin.
Direk Rivatunerda indirebilirsin.
V-Sync açarken Hz ayarını düşür en basit çözüm bu.
RivaTuner ile ilgili video:
V-Sync açtım olmadı. Sonra Windows üzerinden Hz ayarını 120'ye daha sonra GTA üzerinden de Hz ayarını 120'ye çektim. Şimdilik bir sorun yok. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Neden hocam? Sadece GTA oynarken 120 ye çekeceğim. Yoksa monitöre bir zararı mı olur sürekli hz değiştirmenin?Eğer FPS oyunları oynuyorsanız öyle yapmayın bence monitöre verdiğiniz paraya yazık olur.
Güzel yalnız o değilde her şeyin fazlası zarar diye boşa dememişler monitörün bile çok iyisinin zararı varmış..V-Sync açtım olmadı. Sonra Windows üzerinden hz ayarını 120 ye daha sonra GTA üzerinden de hz ayarını 120 ye çektim. Şimdilik bir sorun yok. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Zannetmem öyle bir şey olacağını. Bir de bakın farklı konuda cevap yazmışlar ayarları olabilecek en yükseğe çekin, gelişmiş ayarlara gidip ordan da o 3 barı yükseltin gölge yüksekliği falan filan her şey ultranın da ultrasında olsun lafın gelişi, belki öyle bu HZ azaltmalarını yapmadan çözebilirsiniz:Neden hocam? Sadece GTA oynarken 120 ye çekeceğim. Yoksa monitöre bir zararı mı olur sürekli hz değiştirmenin?
Neden hocam? Sadece GTA oynarken 120'ye çekeceğim. Yoksa monitöre bir zararı mı olur sürekli Hz değiştirmenin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.