i5 12400F RTX3070 sistem 20 bin TL eder mi?

Bütçe
20000
Haftaya İstanbul'da yerinde incelemeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim fakat aklıma takılan birkaç soru daha var?
1- İlk attığım sistemi önermeme sebebiniz 2. el olması mı yoksa başka problemlerde var mı?
2- AMD ekran kartlarındaki WattMan hatası için ne söylersiniz? Oyun için NVIDIA önerilmeme sebebi fiyatı mı? Yoksa başka sebepler var mı?
3- Bana gönderdiğiniz sistemlerdeki anakartlar veya diğer donanımlar uzun vadede bana sorun yaşatır mı?

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim fakat aklıma takılan birkaç soru daha var?
1- İlk attığım sistemi önermeme sebebiniz 2. el olması mı yoksa başka problemlerde var mı?
2- AMD ekran kartlarındaki WattMan hatası için ne söylersiniz? Oyun için NVIDIA önerilmeme sebebi fiyatı mı? Yoksa başka sebepler var mı?
3- Bana gönderdiğiniz sistemlerdeki anakartlar veya diğer donanımlar uzun vadede bana sorun yaşatır mı?
1- İlk attığınız sistemin 2.el olması ve o fiyata daha performanslı sistem toplanabilecek olması
2- Amd ekran kartlarında WattMan olayı çoğunlukla overclock yapan kardeşlerimizin başına geliyor ve yeni kartlarla bu sorun ortadan kalktı gibi birşey. Oyun için nvidia önerilmeme sebebi fiyatı diyebiliriz.
3- Bi sorun yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı