Bağlantıdaki sistemin fiyatı bana ucuz geldi. Alınır mı butçe o 22K civarında.
Bütçeyi aşıyorum öyle ekran kartını düşürsem bile.İşlemciyi biraz yükselt veya ekran kartını düşür.
THE-VOK V / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM bu sistemi satın aldım dün pazar günü elime ulaşacak 1k fazla koyup bu alınabilir bence eğer isterseniz sadece 2tl fazla verip ssdyi yükseltebilirsinizBağlantıdaki sistemin fiyatı bana ucuz geldi. Alınır mı butçe o 22K civarında.
Bağlantıdaki sistemin fiyatı bana ucuz geldi. Alınır mı butçe o 22K civarında.
THE-VOK V / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM bu sistemi satın aldım dün pazar günü elime ulaşacak 1K fazla koyup bu alınabilir bence eğer isterseniz sadece 2TL fazla verip SSD'yi yükseltebilirsiniz.
Alınır hocam.Bağlantıdaki sistemin fiyatı bana ucuz geldi. Alınır mı butçe o 22K civarında.
Bu kafama yattı. Olabilir.THE-VOK V / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM bu sistemi satın aldım dün pazar günü elime ulaşacak 1k fazla koyup bu alınabilir bence eğer isterseniz sadece 2tl fazla verip ssdyi yükseltebilirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.