ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce hangi monitör iyi olur? Pek anlamıyorum bu işlerden.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Monitörü ayrı al. Oradakiler güzel değil ve pahalı. Bütçen nedir?
Sistem çok iyi fakat 2K bir monitör NVIDIA cimriliği yüzünden tercih edilmemeli. 8GB VRAM'ler şimdiden 1080p'de oyunculara sorun çıkarmaya başladı. 2K'da oyuncuların içinden geçer.Bütçen nedir? 2K monitör tercih edilebilir.
Gecikmesi düşüktür TN panel olduğu için fakat onun harici artık eskide kalan bir panel türü. Renk kalitesi de iyi sayılmaz. IPS'e yönelmesi çok daha iyi olacaktır.Tryhard nolife rekabetçi oynayacaksan VG248QG kullanıyorum gecikmesi bayağı bir düşük.
Sistem çok iyi fakat 2K bir monitör NVIDIA cimriliği yüzünden tercih edilmemeli. 8 GB VRAM'ler şimdiden 1080P'de oyunculara sorun çıkarmaya başladı. 2K'da oyuncuların içinden geçer.
Niye ki? 3070 ile 2K monitör sahibi olarak şu anda 2K önermem. Forza Horizon 5, Microsoft Flight Simulator gibi oyunlarda GPU belleği yetersiz uyarıları yiyorum.1080p de kullanılırsa ekran kartının performansını göremezsin.
Sistem çok iyi fakat 2K bir monitör NVIDIA cimriliği yüzünden tercih edilmemeli. 8 GB VRAM'ler şimdiden 1080P'de oyunculara sorun çıkarmaya başladı. 2K'da oyuncuların içinden geçer.
Gecikmesi düşüktür TN panel olduğu için fakat onun harici artık eskide kalan bir panel türü. Renk kalitesi de iyi sayılmaz. IPS'e yönelmesi çok daha iyi olacaktır.
Niye ki? 3070 ile 2K monitör sahibi olarak şu anda 2K önermem. Forza Horizon 5, Microsoft Flight Simulator gibi oyunlarda GPU belleği yetersiz uyarıları yiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.