i5-12400F sisteme monitör önerisi

Tryhard nolife rekabetçi oynayacaksan VG248QG kullanıyorum gecikmesi bayağı bir düşük.

Bütçen nedir? 2K monitör tercih edilebilir.
Sistem çok iyi fakat 2K bir monitör NVIDIA cimriliği yüzünden tercih edilmemeli. 8GB VRAM'ler şimdiden 1080p'de oyunculara sorun çıkarmaya başladı. 2K'da oyuncuların içinden geçer.

Tryhard nolife rekabetçi oynayacaksan VG248QG kullanıyorum gecikmesi bayağı bir düşük.
Gecikmesi düşüktür TN panel olduğu için fakat onun harici artık eskide kalan bir panel türü. Renk kalitesi de iyi sayılmaz. IPS'e yönelmesi çok daha iyi olacaktır.

Sistem çok iyi fakat 2K bir monitör NVIDIA cimriliği yüzünden tercih edilmemeli. 8 GB VRAM'ler şimdiden 1080P'de oyunculara sorun çıkarmaya başladı. 2K'da oyuncuların içinden geçer.

Gecikmesi düşüktür TN panel olduğu için fakat onun harici artık eskide kalan bir panel türü. Renk kalitesi de iyi sayılmaz. IPS'e yönelmesi çok daha iyi olacaktır.

TN panel ağır rekabetçi oynayacaklar için halen biçilmiş bir kaftan, zaten konu sahibi çok takılmıyorsa gecikmeye falan düz oyun oynayacaksa IPS 2K-4K alsın. Takıntılısı her daim TN alır hocam ben dahil :) BenQ 240Hz TN düşünüyorum hatta şimdide.

Niye ki? 3070 ile 2K monitör sahibi olarak şu anda 2K önermem. Forza Horizon 5, Microsoft Flight Simulator gibi oyunlarda GPU belleği yetersiz uyarıları yiyorum.

NVIDIA serisinin iyi bir kart olan 3070 Ti 2K yetersiz kalması saçma. 1080p de sorun yaşamaz hatta darboğaz olabilir. NVIDIA'nın neden ekran kartlarına 8 GB yaptıklarını anlam veremiyorum zaten AMD ile rekabet etmesinin tek nedeni olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı