i5-12400F ve RTX 3070 sistem ne kadar eder?

PolpoX

Kilopat
Daha fazla  
Ortalama 2.5 sene oldu sistemi kuralı. Güncel piyasa üzerinden ikinci elde Max ederi ne kadardır? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. (sistem genel olarak ilk gündü temizliğini korumaktadır.)

-- Genel hatlarıyla memnunum ancak son zamanlarda Premier editlere ağırlık verdim. Sistemin daha rahat ve güncel olabilmesi adına değiştirmeyi düşünüyorum.

İşlemci: Intel Core i5-12400F

İşlemci sogutucu: ID-Cooling SE-224-XT Black v2.

Anakart: ASUS TUF Gaming B660M-E D4.

Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX 3070.

RAM: Adata XPG 8 GB 3200MHz DDR4 X 4 = 32 GB.

SSD: WD SN570 500GB blue GEN3x4 M.2

HDD: 1 TB ama markasını şu an hatırlamıyorum.

Kasa: ASUS TUF Gaming GT301.

PSU: ASUS TUF Gaming 650b 650W 80+

Ortalama 2.5 sene oldu sistemi kuralı. Güncel piyasa üzerinden ikinci elde Max ederi ne kadardır? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. (sistem genel olarak ilk gündü temizliğini korumaktadır.)

-- Genel hatlarıyla memnunum ancak son zamanlarda Premier editlere ağırlık verdim. Sistemin daha rahat ve güncel olabilmesi adına değiştirmeyi düşünüyorum.

İşlemci: Intel Core i5-12400F

İşlemci sogutucu: ID-Cooling SE-224-XT Black v2.

Anakart: ASUS TUF Gaming B660M-E D4.

Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX 3070.

RAM: Adata XPG 8 GB 3200MHz DDR4 X 4 = 32 GB.

SSD: WD SN570 500GB blue GEN3x4 M.2

HDD: 1 TB ama markasını şu an hatırlamıyorum.

Kasa: ASUS TUF Gaming GT301.

PSU: ASUS TUF Gaming 650b 650W 80+
Parçalar hep Asus tek tek sat bence. Sistem olarak satarsan millet sadece işlemciye ve ekran kartına bakar. Şu anda yeni sistem için ne kadar paranız var? Sistemi sattığınızda gelecek parayı tahmin edip üzerine ekleyerek sistem önerisi yapabilitiz.

Parçalar hep Asus tek tek sat bence. Sistem olarak satarsan millet sadece işlemciye ve ekran kartına bakar. Şu anda yeni sistem için ne kadar paranız var? Sistemi sattığınızda gelecek parayı tahmin edip üzerine ekleyerek sistem önerisi yapabilitiz.

Bu haliyle tek parça max. edeceği fiyat konusunda bir şey diyebilir misiniz?

Teşekkürler herkese. Max 30 u baz alıyorum. Satmak kolay da yenisi almak biraz sıkıntılı, güncel piyasadan uzak kaldım. Ne almak mantıklı bilemiyorum. Oyun yanı sıra, ağır olmasa da premier editte yapıyorum...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı