kaandurgut
Hectopat
Hocam aynı laptop aynı sorun servise dahi gönderdim birşey yok diyip geri gönderdiler. Ram 16 yaptım olmadı bütün yöntemleri denedim akıl sağlığım zarar gördü resmenSelam laptopum kendini yorup, Valorant'ta FPS'i 144'e sabitlemiyor. Bu problemi nasıl çözerim? CPU ve GPU kullanımım çok az.
Acer Care Canter, Quick Acces uygulamalarını indirip oralardan yüksek performansa aldım. fn+f kombinasyonu ile de yüksek performansa aldım biraz daha iyi ama hala tam olarak kullanmıyor gücü.Hocam aynı laptop aynı sorun servise dahi gönderdim birşey yok diyip geri gönderdiler. Ram 16 yaptım olmadı bütün yöntemleri denedim akıl sağlığım zarar gördü resmenen basit oyundan (LoL,valo) tut wicher 3 e kadar aynı işlemci kendini 1.34 ghzlere atıyor daha 66 derece sıcaklıkta. Bence bu leptopta donanımsal uyumsuzluk var. Neyse çözersen haber ver rahatlayalım.
ben soğutucu aldım çok fazla iyi geldi bilgin olsunAcer Care Canter, Quick Acces uygulamalarını indirip oralardan yüksek performansa aldım. fn+f kombinasyonu ile de yüksek performansa aldım biraz daha iyi ama hala tam olarak kullanmıyor gücü.
Ne aldınız soğutucu olarak?ben soğutucu aldım çok fazla iyi geldi bilgin olsun
https://www.hepsiburada.com/tx-red-...6P?magaza=Smallman&url_src=and-product-detail bunu aldım hocamNe aldınız soğutucu olarak?
Hayır oyun oynamayı bıraktım. Garantiye yollamaya da üşeniyorum. Sınavım var sınavım bitsin ilgileneceğim.Hocam sorunu çözebildiniz mi acaba? Aynı sistemi kullanıyorum ve aynı problemler ile uğraşıyorum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.