Bildiğimiz Üye
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- 3 GB RAM, Intel Core 2 Duo T6600, Win 7 Ultimate Service Pack 1, 360 GB SSD değil 16 GB DDR5 RAM,Nvidia Geforce RTX 4050 140w 6GB VRAM,144 Hz Full HD Ekran,1 TB SSD,Win 11 Pro 23H2
Hocam ya bende sıkıntı var ya da ben şanssızım. Mesela dün bir güncelleme yaptım bir şeyler ters gitti diyip güncellemeyi iptal etti. Restarttan sonra açtığımda başlat tuşuna bastığımda kritik hata diyip sign out atıyor.Onu getirdiler zaten ama direkt 24H2 olarak çıkartmaktan vaz geçip topluluk güncellemesi yapıp sonu KP ile biten bir güncelleme ile getirdiler tam hatırlamıyorum kodu neydi.
Windows 11'i ilk çıktığından beri aktif kullanıyorum ilk çıktığı zaman bundan yani birkaç sene önce bu dediğiniz lanet şeyler vardı ama şimdi hiç yok sayılır ben niye yaşamıyorum? Tek yaşadığım sorun bir süre sonra %10'luk bir stabillik kaybetmesi oda herhalde yüklediğimiz şeylerle alakalıdır.
Başka bir seferde saçma sapan Microsoft Store'den güncelleme yapmıyordu. Zar zor çözdüm.Hocam ya bende sıkıntı var ya da ben şanssızım. Mesela dün bir güncelleme yaptım bir şeyler ters gitti diyip güncellemeyi iptal etti. Restarttan sonra açtığımda başlat tuşuna bastığımda kritik hata diyip sign out atıyor.