i5-12500H - RTX 3050 laptop alınır mı?

CanBomonti

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller ve iyi akşamlar. Ben grafik tasarım stajım ve bireysel kullanımım için de bir laptop alacağım bütçemin sınırı kart limitim olan 21.500 TL. Görseldeki özelliklere sahip de bir Monster buldum RAM'i 2x8 şeklinde 16'ya çıkartınca gayet iyi gözüktü gözüme. Ancak ben hep masaüstüyle ilgilendim laptoplar hakkında bilgim kısıtlı. Hatta bu yüzden benden yardım isteyen bir arkadaşıma da burada konu açtıktan sonra tavsiye vermiştim. Yine öyle yardımcı olabilen arkadaşlar olursa çok sevinirim. Bu laptop bu paraya alınır mı? Yoksa aynı paraya daha iyi seçenekler var mı bunu öğrenmek istiyorum. Ayrıca kart indirimiyle 20.500 TL'ye gelecek laptop. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler, tekrar iyi Sosyaller.

PC1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selamın aleyküm monster almanızı tercih etmem neden diye sorarsınız aldıktan sonra sadece 2 saniyede klavyenin üzerinde yumurta pişirme özelliğiniz açılıyor.Onun yerine Asus,Msi,Acer gibi markalara bakabilirsiniz.

Burda fiyatı daha uygun:

Alternatif olarak:

Hocam selamın aleyküm monster almanızı tercih etmem neden diye sorarsınız aldıktan sonra sadece 2 saniyede klavyenin üzerinde yumurta pişirme özelliğiniz açılıyor.Onun yerine Asus,Msi,Acer gibi markalara bakabilirsiniz.
Kullanım şekline hatta kullandığınız ortama göre değişiklik gösteriyor. 2 yıldır monster kullanıyorum bakımlarını yaptırcığın sürece bir sorun olmuyor. Ayrıca tüm gaming laptoplar ısınıyor. Bunun önüne geçemezsiniz.

Hocam iyi akşamlar. Monster' ın kendine göre kusurları var. (kronik araba sorunları gibi düşünebilirsiniz) Almak istiyorsanız mutlaka laptop soğutucu fan almanızı tavsiye ederim. Bu sistemde başka bir markadan bakmanız durumunda daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Bir diğer sorun ise 3050 nin 4 GB modeli olması :( 6 GB lık modeli ile bencee ufacık şekilde işlemciden de kısarsak güzel bir sistem elde etmiş olursunuz. Tabi ki şimdi çıkanlar olur 4 gb yeter 6 olsa nolur diye... Biliyorum MHz önemli, ama ram' de önemli. İyi günler hocam

Hocam selamünaleyküm Monster almanızı tercih etmem neden diye sorarsınız aldıktan sonra sadece 2 saniyede klavyenin üzerinde yumurta pişirme özelliğiniz açılıyor. Onun yerine ASUS, MSI, Acer gibi markalara bakabilirsiniz.

ASUS da kullandim MSI da kullandim MSI kasa Monster da kullandim Lenovo kullandim hepsi isiniyor şu an Monster kullanıyorum kasadan kasaya isi fark ediyor Monster'la alakasi yok malzeme kalitesi kasanin buyuklugu vb seyler etkili.

Herkese iyi sosyaller ve iyi akşamlar. Ben grafik tasarım stajım ve bireysel kullanımım için de bir laptop alacağım bütçemin sınırı kart limitim olan 21.500 TL. Görseldeki özelliklere sahip de bir Monster buldum RAM'i 2x8 şeklinde 16'ya çıkartınca gayet iyi gözüktü gözüme. Ancak ben hep masaüstüyle ilgilendim laptoplar hakkında bilgim kısıtlı. Hatta bu yüzden benden yardım isteyen bir arkadaşıma da burada konu açtıktan sonra tavsiye vermiştim. Yine öyle yardımcı olabilen arkadaşlar olursa çok sevinirim. Bu laptop bu paraya alınır mı? Yoksa aynı paraya daha iyi seçenekler var mı bunu öğrenmek istiyorum. Ayrıca kart indirimiyle 20.500 TL'ye gelecek laptop. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler, tekrar iyi sosyaller.

Eki Görüntüle 1561510

3050 Ti cikarsan 1080p de uzunca goturur 3050 de daha cabuk degistirmek zorunda kalirsin FPS turevinde sorun yaratmaz.

Herkese iyi sosyaller ve iyi akşamlar. Ben grafik tasarım stajım ve bireysel kullanımım için de bir laptop alacağım bütçemin sınırı kart limitim olan 21.500 TL. Görseldeki özelliklere sahip de bir Monster buldum RAM'i 2x8 şeklinde 16'ya çıkartınca gayet iyi gözüktü gözüme. Ancak ben hep masaüstüyle ilgilendim laptoplar hakkında bilgim kısıtlı. Hatta bu yüzden benden yardım isteyen bir arkadaşıma da burada konu açtıktan sonra tavsiye vermiştim. Yine öyle yardımcı olabilen arkadaşlar olursa çok sevinirim. Bu laptop bu paraya alınır mı? Yoksa aynı paraya daha iyi seçenekler var mı bunu öğrenmek istiyorum. Ayrıca kart indirimiyle 20.500 TL'ye gelecek laptop. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler, tekrar iyi sosyaller.

Eki Görüntüle 1561510

Hocam MSI almanızı şiddetle tavsiye ederim Windows 10 kullanın kesinlikle RTX2060 i7 10750H laptopum var hocam oyun içi ekran kartını test etmedim ama işlemci oyun içi 70 derecelerde dolanıyor ekran kartım bildiğim kadarıyla 60 70 arasıydı altında soğutucum var aşağı yukarı 1 senedir macununu yenilemeden kullanıyorum yenileyip kullanırsam daha da düşer tahminimce MSI kasaları iyi oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı