i5-12600k ve RTX 3070 Ti sistem parçaları uyumlu mu?

RGB önemli mi?
Önelim ise:

Değilse 4000D airflow bakabilirsin.
Diğer kasa önerileri: Lian Li lancool 2 mesh, Pure base 500DX.
Beyaz versiyon dediğin büyük ihtimalle P500a değil P400a dikkat et.

P500a drgb çok güzel kasa ama gereksiz pahalı. Eğer indirimde yakalayabilirsen öneririm.

Beyaz dediğim buydu renk seçeneklerinde vardı oradan buldum. Önerdiklerinize de bakıyorum. P500a alırsam 360mm sıvı soğutucu takabiliyorum videodan anladığım kadarıyla. Şimdiki attığınız kasayı da beğendim. Yukarıya kaç mm radyatör takabileceğimi nereden anlıyorum? Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz.

Beyaz dediğim buydu renk seçeneklerinde vardı oradan buldum. Önerdiklerinize de bakıyorum. P500a alırsam 360mm sıvı soğutucu takabiliyorum videodan anladığım kadarıyla. Şimdiki attığınız kasayı da beğendim. Yukarıya kaç mm radyatör takabileceğimi nereden anlıyorum? Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz.

O kasaya o kadar para verilmez. O bütçe de çok güzel kasalar var. P600s en iyi kasalardan.
Attığım kasanın yukarı da 280mm radyatör desteği var. Ama RAM'ler büyükse RAM'lere takılabiliyor.
P600s’e bir bak

O kasaya o kadar para verilmez. O bütçe de çok güzel kasalar var. P600s en iyi kasalardan.
Attığım kasanın yukarı da 280mm radyatör desteği var. Ama RAM'ler büyükse RAM'lere takılabiliyor.
P600S'e bir bak.

Vallahi bu kasayı da çok beğendim diğer attıklarınızı da 😄. Siz olsanız hangi kasayı alırdınız? Ve hangi sıvı soğutucuyla birlikte, RAM'ler ilk söylediğiniz olacak.

Vallahi bu kasayı da çok beğendim diğer attıklarınızı da 😄. Siz olsanız hangi kasayı alırdınız? Ve hangi sıvı soğutucuyla birlikte, RAM'ler ilk söylediğiniz olacak.

P600s tabii ki. Malzeme kalitesi olarak diğerlerine fark atıyor. Üst düzey bir kasa. Yalıtımı çok iyi, hava akışı çok iyi. Bu arada P600s alırsan öndeki kapak çıkabiliyor haberin olsun. P600s kaç paraya geliyor.
Dediğimiz sıvı soğutmayı beğendin mi? Biraz RGB mi katalım sisteme?

@xarresa biraz işim çıktı. 00:00- 01:00 gibi devam etsek olur mu?

Son düzenleme:
P600s tabii ki. Malzeme kalitesi olarak diğerlerine fark atıyor. Üst düzey bir kasa. Yalıtımı çok iyi, hava akışı çok iyi. Bu arada P600s alırsan öndeki kapak çıkabiliyor haberin olsun. P600s kaç paraya geliyor.

170 euro P600s. Onu sepete attım o zaman. Öndeki kapak çok şık duruyor ama çıkartmabilmek de güzel oldu. Sıvı soğutma güzel a-RGB olanı seçtim. 280mm yeterli midir?

@xarresa biraz işim çıktı. 00:00- 01:00 gibi devam etsek olur mu?
Tabii ki, hiç sorun değil. Çok teşekkürler.

Son durum nedir?

Hocam kusura bakmayın dün için. Benim yüzümden oldu galiba. Phanteks 600S'e karar verdim beyaz modeline. Başka kasa da bakıyorum aynı zamanda pazartesi sipariş vereceğim bir sorun çıkmazsa.

sistemson.png

Son hali bu şekilde.

PSU ve SSD değiştirdim 750W yeterli olur diyorsunuz o zaman. Wi-Fi önemli maalesef. Anakartı da bununla değiştirsem.

Birkaç sorum var. Bu anakarta DDR4 RAM takabiliyor muyum? İleride DDR5 RAM alırsam DDR 4 ve DDR5 aynı anda takabilir miyim? Son olarak da ileride yükseltme (RAM, işlemci, ekran kartı) yaptığım zaman bu PSU yeterli olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı