@Bestty Sorun sizce neden kaynaklı hocam?
Fortnite'ta da var hocam. Orada da bazen drop giriyor, FPS 110'lara düşüyor (Drop girdiği zamanlar değil.). Fortnite için ayrı konu açtım.Cogu parcayi ilgilendirebilecek duzeyde bir sorun. Oncelikle PSU, RAM, ekran karti ve disk kontrol edilmeli. Tabii bunlar neredeyse tum oyunlarda yasaniyorsa yapilacak seyler, sadece Valorant'ta olup olmadigini soylememissiniz.
Fortnite'ta da var hocam. Orada da bazen drop giriyor, FPS 110'lara düşüyor (Drop girdiği zamanlar değil.). Fortnite için ayrı konu açtım.
RDR2 Online'da denedim hocam onda drop sorunu yaşamadım.FPS turu disinda offline bir oyunda denediniz mi? Ping kaynakli kare atlamalari sanki FPS dropmus gibi gozukebiliyor.
RDR2 Online'da denedim hocam onda drop sorunu yaşamadım.
Hocam oyun kaynaklı ise herkesde aynı sorunun olması gerekmiyor mu?O zaman daha cok oyun kaynakli gibi duruyor. Yine de sistemi kontrol etmek adina farkli bir prizden, UCL'u varsa uclusuz, mumkunse farkli PSU ve RAM'lerle denenip sorunun bilgisayardan kaynaklanip kaynaklanmadigindan emin olunabilir. Ben oyunlardan kaynakli oldugunu dusunuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.