i5-13400F RTX3060 sistem nasıldır?

ozgurayvaz

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar selam. Bu sistemi yaklasik 1.5 sene once almistim. İlk baslarda iyiydi fakat 2K monitore gectim ve genellikle grafikleride yuksekte oynamayi seviyorum. Grafikleri yuksek olarak ayarladigim zamanlarda FPS droplari yasamaya başladım ve son 2 ayda cok fazla FPS droplari yemeye başladım. Cok fazla PC bilgim olmadigi icin sizlere danismak istedim. Sizce sistemde degismem gereken bir seyler var mi? Ya da sistemsel sebeplerden olabilir mi? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim simdiden teşekkür ediyorum.

Intel Core i5 13400F 2.5GHz
30 MB önbellek 10 cekirdek.

Gigabyte H610M S2H DDR4 3200 MHz soket 1700 M.2 HD.

Gigabyte GeForce RTX 3060EAGLe OC 12 GB GDDR6.

Corsair 8 GB Vengeance LPX.
Siyah 3200MHz CL16 DDR4.

Samsung 980 Pro 2 TB.

Cooler Master Masterliquid ML240L V2.

Hocam 2K için bu sistem yetersiz. Üstüne üstlük yüksek grafiklerde demişsiniz. 4060 Ti bile 2K için kullanılmıyor. Minimum 4070 gerek 2K için. Önerim, bu sistemi satıp hazır sistem almanız. Yoksa tek tek güncellemeye yüksek fiyat çıkabilir.

Ekran kartına görüşürüz demenin zamanı gelmiş. Çünkü 2K için üretilmemiş. En kötü elinizdeki ekran kartını 5.5-6k ya satar, sıfır 12K ya RX 6700 XT alırsınız.

Hocam 2K için bu sistem yetersiz. Üstüne üstlük yüksek grafiklerde demişsiniz. 4060 Ti bile 2K için kullanılmıyor. Minimum 4070 gerek 2K için. Önerim, bu sistemi satıp hazır sistem almanız. Yoksa tek tek güncellemeye yüksek fiyat çıkabilir.
onerebileceginiz bi hazir sistem var mi peki hocam

Ekran kartına görüşürüz demenin zamanı gelmiş. Çünkü 2K için üretilmemiş. En kötü elinizdeki ekran kartını 5.5-6k ya satar, sıfır 12K ya RX 6700 XT alırsınız
Bütçeye bağlı hocam. Bu sistemi 15kdan satacağınızı düşünürsek üstüne ne kadar koyabilirsiniz?

Bütçeye bağlı hocam. Bu sistemi 15kdan satacağınızı düşünürsek üstüne ne kadar koyabilirsiniz?
25 k daha koyabilirim belki 30 k da zorlayabilirim

25 k daha koyabilirim belki 30 k da zorlayabilirim

NVIDIA:

SSD Crucial P3 1TB
Kasa FSP yapıp alabilirsin.

AMD:

Ben AMD olanı öneriyorum yanında soğutucu vs. geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı