i5 14600K mı R7 7700X mi?

• Konuyu başlatan Onka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 313

Onka

Decapat
Daha fazla  
AMD ekran kartıyla hangi işlemciyi önerirsiniz? AMD ekran kartıyla aynı AMD işlemcinin bir avantajı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni almayı düşünüyorum fakat hala Intel işlemci mi kullansam karar veremedim ya da ekran kartı AMD mi NVIDIA mı kararsız kaldım.

Ben NVIDIA alacaktım ama üstüne 1 2 daha koyup RX 9060 almaya karar verdim bence sende NVIDIA almak yerine daha iyi performans veren AMD alabilirsin ama bence işlemcide hala Intel 1 2 adım önde.

İntel tercih edecekseniz yeni nesli beklemenizi tavsiye ederim. Yatırım yapacağınız anakart geleceğe yönelik olmayacaktır.

Amaçlarına bağlı biraz da ben olsam soket yapısı yüzünden AMD işlemci seçerdim ve amacım sadece oyunsa da AMD ekran kartı.
Fiyat aralğımda ya 9060 xt 16 / 7080xt ya da Nvidia 4060/5060/5070 gitmeyi düşünüyorum. Ama önceliğim amd ekran kartı.

Ben NVIDIA alacaktım ama üstüne 1 2 daha koyup RX 9060 almaya karar verdim bence sende NVIDIA almak yerine daha iyi performans veren AMD alabilirsin ama bence işlemcide hala Intel 1 2 adım önde.
Peki 7800xt için İntel iilemci mı daha entegre ve performanslı çalışıt yoksa amd işlemci ile mı.

Fiyat aralğımda ya 9060 xt 16 / 7080xt ya da Nvidia 4060/5060/5070 gitmeyi düşünüyorum. Ama önceliğim amd ekran kartı.
Eğer tercihiniz bu ekran kartları ise ve oyun için bir sistem arayışındaysanız bu işlemcilere çıkmanız size ekstra bir performans sağlamayacaktır. 7500F veya 7600 fazlasıyla işinizi görecektir.

Eğer tercihiniz bu ekran kartları ise ve oyun için bir sistem arayışındaysanız bu işlemcilere çıkmanız size ekstra bir performans sağlamayacaktır. 7500F veya 7600 fazlasıyla işinizi görecektir.
İşlemciyi biraz ileriye dönük almak istedim.

4060/5060 alma derim çıkarsan 5070 güzel olur o olmazsa da 7800XT yerine 9060XT tercih ederdim.
9060xt 16gb genel olarak işimi görür mü.

İşlemciyi biraz ileriye dönük almak istedim.

9060XT 16 GB genel olarak işimi görür mü?

7800 XT'ye tercih mı etmeliyim. Şu an aralarında 3K fiyat farkı var.

Amaçlarına bağlı biraz da ben olsam soket yapısı yüzünden AMD işlemci seçerdim ve amacım sadece oyunsa da AMD ekran kartı.
Amd ddr5 B serisi uygun fiyatlı Anakart öneriniz var mı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı