i5 2320 - RX 460 Sistem Rainbow 6 Performans İncelemesi

Selam beyler:
Bundan 2 hafta önce Technopat.com' a konu açmıştım, sistemim Rainbow 6 kaldırır mı diye.

Sistemim orta seviye bir sistem

Intel 2320 i5 işlemci.

Ekran kartım Asus RX 460 2GB OC Dual ekran kartı

4 GB RAM

1 TB HDD

Bu sistemde en düşük ayarlarda 190 FPS alıyorum. Ekran kartı sıcaklığım ise 38 dereceyi gördü. Tabii benim kasada 2 fan fazladan var sizde 40 ile 42 derece arasinda gidip gelebilir.

Toplamda 6 saat aralıksız oynadım. Hiçbir şekilde low ayarlarda kasma olmadı.


Orta ayarlarda ise;

80 ile 90 FPS aldım. Sıfır takılma ve kasma.


En yüksek ayarlarda

55 ile 60 FPS arasinda gidip geldim. Takılmalar aşırı derece. Yani bu sisteme yakın ve bu sistemden uzak bir sistemi olanlar mümkünse düşük ayarların bir tık üzerinde oynasın.

Saygılar.
 
Yüksek ayarlarda takılmasının sebebi işlemci ve ekran kartından kaynaklanmıyor. 4 GB RAM yetersiz geliyor. 8 GB RAM ile takılmadan oynanabilir o sistem ile.


Aynen abi. Önceki konumda söylemiştin. Ram takviyesi şart diye. Zaten abi 4 gb ram ile oynanır mı sorusuna cevap için konu açtım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı