i5 2320'den i7 3770'e geçilmeli mi?

rmelihr

Megapat
Daha fazla  
Şu anki sistemim;
Bu sistem üzerinde i5 2320 kullanıyorum, açıkcası şu an bir sorunum yok fakat performans amaçlı i7 3770 alsam veya i7 3770K alsam ne gibi bir performans farkı yaratır? Anakartım O/C kaldırıyor mu bilmiyorum. En kötü ihtimalle i7 3770 alsam ne kadar performans artışı sağlamış olurum? İkinci el, vereceğim 600 liraya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal şartlarda bu geçiş güzel olur ve geçişe değer. Özellikle güncel ve çok oyunculu oyunlar oynuyorsanız, farkını daha da iyi görürsünüz. Ama 600 TL çok fazla. Neredeyse yarı fiyatına da denk gelebiliyor ikinci elde. Alternatif olarak i7 2600'ü de düşünebilirsiniz. O, çok daha uygun fiyata bulunabiliyor. Benim tavsiyem bu işlemciyi tercih etmeniz yönünde olur.

Normal şartlarda bu geçiş güzel olur ve geçişe değer. Özellikle güncel ve çok oyunculu oyunlar oynuyorsanız, farkını daha da iyi görürsünüz. Ama 600 TL çok fazla. Neredeyse yarı fiyatına da denk gelebiliyor ikinci elde. Alternatif olarak i7 2600'ü de düşünebilirsiniz. O, çok daha uygun fiyata bulunabiliyor. Benim tavsiyem bu işlemciyi tercih etmeniz yönünde olur.
i7 2600 ile i7 3770 arasında 2.ci el olarak pek bir fiyat farkı göremedim.
yardımı olabilecek arkadaş arıyorum 3770 ile 2600 arasında kaldım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı