i5-2400 Sistemin Windows10 uyumu

Diski değiştirirsem FPS'ye bir farkı olmaz değilimi bir de bu atmış olduğunuz Windows 10 sürümü bu modifikasyonlu sürümlerden mi?

Aynen modifiyeli ben kaç aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı o yönden bir sıkıntı yok yani ve inanılmaz derecede hızlı ben bir dene derim eminimki memnun kalacaksın. Disk değişmek FPS arttırmaz sadece sistemi daha verimli kullanmana olanak tanır.

Son bir şey daha soracağım oyunlarda drop falan giriyor sebebi RAM'den mi kaynaklı drop ile HDD alakası falan olmaz değil mi?

Yok 2'sinden de alakalı değil ısınma durumu söz konusu olabilir. Ekran kartının driverine baktım Windows 10 ile gayet uyumlu ve şimdiki aldığınız FPS'in üstünde bile alablirsiniz çünkü Windows 10 Direct X 12 uyumlu oyunlarda çok daha verimli.
Son bir şey daha soracağım oyunlarda drop falan giriyor sebebi RAM'den mi kaynaklı drop ile HDD alakası falan olmaz değil mi?

Son bir şey daha söyleyeyim eğer benim verdiğim linkteki Windows 10'u kuracaksan 1909 versiyonu kur çok daha performanslı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı