i5-2400 ve GT 730 PUBG Lite 5 FPS sorunu

Fedely

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-14400f
İnno3d RTX 4060
16 GB Ram DDR5 5666 MHZ
Gigabyte H610M-H DDR5
1 TB SSD WD-TWINMOSS-NETAC 3500/2700
MSI 100M 550W+ Bronze
Meslek
ESTÜ / Bilgisayar Mühendisliği
Sistemim i5-2400, GT 730, 2 GB RAM.
Yetersiz demeyin valla bakın yetiyor, bilgisiz bilgisiz yorumlar olmasın. PUBG'nin ana sitesindeki sistem gereksinimlerini karşılıyor ve 5 FPS alıyorum. Olan kişi de illaki vardır. Arkadaşımda GTX 1050 Ti var. Onda da var. Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum buraya bakarsan RAM miktarının yetersiz olduğunu göreceksin. Ayrıca darboğaz yaşıyor olabilirsin.
GTX 1050 Ti olabilir arkadaşında. Sistemi gereksiz dosyalarla dolu ve arka planda çalışan çakma antivirüs programları işlemciye çok yükleniyor olabilir. Biraz araştırıp ondan sonra konu açmanı öneririm. Hiç araştırmadan buralara konu açmayın lütfen.

Dosya Ekleri

• Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    35 KB · Görüntüleme: 78
Dostum buraya bakarsan RAM miktarının yetersiz olduğunu göreceksin. Ayrıca darboğaz yaşıyor olabilirsin.
GTX 1050 Ti olabilir arkadaşında. Sistemi gereksiz dosyalarla dolu ve arka planda çalışan çakma antivirüs programları işlemciye çok yükleniyor olabilir. Biraz araştırıp ondan sonra konu açmanı öneririm. Hiç araştırmadan buralara konu açmayın lütfen.
Bu yorumu yaparak sadece yorum yapmış oluyorsun. 20 GB Ram yetersiz diyenin aklından şüphe ederim bu ekran görüntüsü gönderdin ama bunu bende biliyorum . Arkadaşımı boşverelim . Başkalarında benimkiyle aynı sistem var . Ram miktarı biraz düşük onların fakat 60 FPS sabit alıyorlar . Boş yapmak için de mesaj atmayın lütfen

Bu yorumu yaparak sadece yorum yapmış oluyorsun. 20 GB Ram yetersiz diyenin aklından şüphe ederim bu ekran görüntüsü gönderdin ama bunu bende biliyorum . Arkadaşımı boşverelim . Başkalarında benimkiyle aynı sistem var . Ram miktarı biraz düşük onların fakat 60 FPS sabit alıyorlar . Boş yapmak için de mesaj atmayın lütfen
2GB mı yazmak istediniz?

2GB mı yazmak istediniz?
Hayır bunu sadece siz sormuyor sunuz ? 20 GB , Benimkiyle sistemi aynı olan kişilere sordum,videolar izledim onlar da 60 fps kolayca alınıyor fakat bende fıs

Dostum beni neden suçluyorsun ? Kendi hatanı bana yükleme. Sistem özelliklerine 2GB RAM yazmışsın sonra bana 20GB RAM diyorsun boş yapma diyorsun. Önce yazdıklarını gözden geçir, yanlış bilgiler verme ki seni doğru yönlendirelim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_a.png
    Screenshot_a.png
    431 bayt · Görüntüleme: 66
Dostum beni neden suçluyorsun ? Kendi hatanı bana yükleme. Sistem özelliklerine 2GB RAM yazmışsın sonra bana 20GB RAM diyorsun boş yapma diyorsun. Önce yazdıklarını gözden geçir, yanlış bilgiler verme ki seni doğru yönlendirelim.
Benim 0 tuşunda mı sıkıntı var . 5 kere bastığını hatırlıyorum . Peki yorumun nedir?

Bu 20 GB RAM'i özel bir program veya iş için kullanmıyorsanız; GT 730 ile birlikte RAM'in 12 GB kadarını falan da satıp biraz daha iyi bir ekran kartı alabilirsiniz. Böylece çok daha iyi bir performans elde edebilirsiniz.

Eğer bu fikre sıcak bakmıyorsanız da şu anki sorunun çözümü için işletim sisteminizi ve başka oyunlarda da böyle sorunların olup olmadığını belirtin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00