i5 2450M GT 525M sistem CS 2 kaldırır mı?

Ekran kartı: GT525M.
İşlemci: i5 2450M.
RAM: 6 GB.

Windows 10 kullanıyorum. Low ayarlarda rahatça oynayabilir miyim?
RAM takviyesi şart. Rahatça oynayamazsınız büyük ihtimalle. Belki çok patates grafiklere çekerseniz bir ihtimal. Dediğim gibi en az 12 GB RAM olursa oynanabilirlik büyük ölçüde artar.

Benim sistemimde de Intel HD 4600 var. i5 4690 kullanıyorum. 8GB ram. Dust 2'de 640x480'de 20-30 FPS alıyordum sanırım. Emin değilim çünkü her şey o kadar çamurlu ve laglıydı ki 10 dakika kalmamışımdır oyunda. Bir de sende oyun yüklenene kadar millet maçı bitirmiş oluyor. CS Source, Nexon ve CS Online oynayabilirsin ama. O sistemde oynayabileceğin tonla oyun var.

Not: Eğer sıra beklemeye erinmem dersen ben Geforce Now beleş paketiyle 30dk-30dk yeniden bağlanarak DOOM'u yarıladım. Turkcell alt yapısı çöp. O yüzden lag olabiliyor ve görüntü kalitesinden pek bir şey bekleme. Ama bedavaya kullandığım bir servisten pek bir şey beklemiyorum zaten :D Turkcell'in bu alt yapısı devam ettiği, lag olduğu sürece de GeForce Now satın almayı düşünmüyorum. Minecraft go brr.

Ekran kartı: GT525m.
İşlemci: i5 2450M.
RAM: 6 GB.

Windows 10 kullanıyorum. Low ayarlarda rahatça oynayabilir miyim?

Bende aynı sistemin i7 2670QM ve 8 GB RAM'lisi var. CS:GO'da en düşük ayarlarda bile 40 FPS'ten fazla alamıyordum. CS 2'de sizin sisteminiz 30 FPS'yi geçmeyecektir. İşlemci yine iyi de ekran kartı vasat.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı