Çözüldü i5-2450M sistem için hangi işletim sistemi kullanılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kayropractic

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisliği
Anakart: Intel HM 65/77
İşlemci: Intel(r) Core(tm) i5-2450M CPU @ 2.50 GHz
Ekran kartı: AMD Radeon R7 240 4 GB
RAM: 8 GB (4x2) 1600 MHz.
HDD: 500 GB.
SSD: 120 GB
BIOS: American magetrands inc. 2015

Sizce hangi işletim sistemi kullanmalıyım? Oyun oynuyorum ve hızlı güzel akıcı olmasını istiyorum. Bunun yanında Excel, Anaconda Python gibi şeylerle de uğraşıyorum. Bilgisayarımda bir ısınma sorunu vs. yok. Bu arada işlemcim laptop işlemcisi diye geçiyordu yanlış bilmiyorsam.
Teşekkürler :)

Anakart: Intel HM 65/77
İşlemci: Intel(r) Core(tm) i5-2450M CPU @ 2.50 GHz
Ekran kartı: AMD Radeon R7 240 4 GB
RAM: 8 GB (4x2) 1600 MHz.
HDD: 500 GB.
SSD: 120 GB
BIOS: American magetrands inc. 2015

Sizce hangi işletim sistemi kullanmalıyım? Oyun oynuyorum ve hızlı güzel akıcı olmasını istiyorum. Bunun yanında Excel, Anaconda Python gibi şeylerle de uğraşıyorum. Bilgisayarımda bir ısınma sorunu vs. yok. Bu arada işlemcim laptop işlemcisi diye geçiyordu yanlış bilmiyorsam.
Teşekkürler :)

Windows 10 kullanabilirsin.

Windows 8.1, 7 öneremem çünkü bileşenlerinizin güncel sürücüleri artık desteklemiyor ve güncelleme getirmiyor firmalar. O yüzden Windows 8.1 öneririm. Arayüzü çok hoşuma gitmese bile bu sisteme bu gider. Windows 10 kasabilir.

Windows 8.1, 7 öneremem çünkü bileşenlerinizin güncel sürücüleri artık desteklemiyor ve güncelleme getirmiyor firmalar. O yüzden Windows 8.1 öneririm. Arayüzü çok hoşuma gitmese bile bu sisteme bu gider. Windows 10 kasabilir.
Anladım teşekkür ederim pekala windows 10 enterpise sürümleri var optimize edilmiş onlar kasar mı

Aynı sistemden var gayet de stabil ve hızlı çalışıyor. Bir sorun olmadığı için öneriyorum anladın ?
Neden daha hızlı 8.1 kullanmasın? HDD'de Windows yavaş ça-lı-şır. SSD kullanmamışsın ya da hızlı bir sistem görmemişsin anladın?

Anladım teşekkür ederim pekala Windows 10 Enterprise sürümleri var optimize edilmiş onlar kasar mı?

Enterprise yerine Profesyonel Pro sürümünü öneririm. Performans ayarı yapıp kullanabilirsiniz yani bu şu oluyor ki Windows 10 Pro kullanmak isterseniz görünümden fedakarlık yapmalısınız.

Neden daha hızlı 8.1 kullanmasın? HDD'de Windows yavaş ça-lı-şır. SSD kullanmamışsın ya da hızlı bir sistem görmemişsin anladın?

Adamın sistem özelliklerini okumadın her halde. 120 GB SSD'si var ve Windows 10 kurup rahatlıkla kullanabilir. Bende de SSD var ve Windows 10 kurulu okumadan cevap yazma.

Adamın sistem özelliklerini okumadın her halde. 120 GB SSD'si var ve Windows 10 kurup rahatlıkla kullanabilir. Bende de SSD var ve Windows 10 kurulu okumadan cevap yazma.

Haklı olabilirsin SSD hızlı çalışır benim bildiğime göre bu arada biraz nazik ol istersen :)
Zaten DİSM uygulaması üzerinden performans ayarlarımı yapıyorum ben sadece uyumlu mu değil mi onu merak ettim kesin bir şey söylermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı