i5 2500 %100 Kullanım Sorunu

Oktay52

Centipat
Ben PC topladim parcalari yapan dukkan sahibi kurdu icinde i5 2500 var GTX1050 Ti var ama PUBG'de islemci %100 kullaniyor ekran kartim %70 darbogaz mi oluyor acaba ve islemci sikacligi 87 90 dercelere cikiyor bu konuda bilgilendirme yapabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, darboğaz yapıyor. İşlemcinin yüzde yüz kullanımı olması bu anlama gelir. Ayrıca o karta bu işlemcinin besleyebilecegini sanmiyorum zira oldukca eski bir işlemci. Böyle mahalle bilgisayarcisinda toplarsaniz boyle durumlar kaçınılmaz ya bilgisizler ya da kötü niyetli oluyorlar. Artik hangisi siz karar verin.

Evet, darboğaz yapıyor. İşlemcinin yüzde yüz kullanımı olması bu anlama gelir. Ayrıca o karta bu işlemcinin besleyebilecegini sanmiyorum zira oldukca eski bir işlemci. Böyle mahalle bilgisayarcisinda toplarsaniz boyle durumlar kaçınılmaz ya bilgisizler ya da kötü niyetli oluyorlar. Artik hangisi siz karar verin.
Tesekkurler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı