i5 2500 sisteme ekran kartı ve işlemci önerisi

yunus.uyr

Yoctopat
Daha fazla  
Intel H61 anakartım var. Intel i5 2500 işlemci ve ASUS RX550 4 GB GDDR5 ekran kartım var. 16 GB 8+8 RAM ve 256 GB Turbox SSD var PSU 700 watt ekran kartı veya işlemci yükseltmek istiyorum. Daha performanslı olması için oyunlarda uygun bir kart lazım. İşlemci mi yükseltmem gerek ekran kartı mı ve RTX destekliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe? Bu ölü sisteme yatırım yapmak yerine yenisinin alınmasını/toplanmasını öneririm.

Sisteminiz klasik Trendyol gibi sitelerde satılan sistemlerden ise bence de bu sisteme yatırım yapmayın.

Bütçe? Bu ölü sisteme yatırım yapmak yerine yenisinin alınmasını/toplanmasını öneririm.

Şimdi şöyle zaten çok fazla PC oynayan biri değilim haftada oynarsam anca 5 saat anca Total de o yüzden çok da bir bütçe ayırmak istemiyorum ETS 2 tarzı oyunlar da daha rahat oynamak için orta ayarlarda 60 70FPS acıyor şu an overclock yapmıştım biraz daha artsın diye bütçeyi de şu an 10 veya maksimum 15 düşünüyorum.

Şimdi şöyle zaten çok fazla PC oynayan biri değilim haftada oynarsam anca 5 saat anca Total de o yüzden çok da bir bütçe ayırmak istemiyorum ETS 2 tarzı oyunlar da daha rahat oynamak için orta ayarlarda 60 70FPS acıyor şu an overclock yapmıştım biraz daha artsın diye bütçeyi de şu an 10 veya maksimum 15 düşünüyorum.
Hepsini satıp 2. elden sağlam bi pc dizebilirsin. AMD'nin 2. el pazarı iyi durumda.

@yunus.uyr bu sistemi de 4-5 bin civarına elden çıkarabilirseniz yaklaşık 20 bine kadar bütçe çıkıyor, doğru mu anladım? O zaman 2. el R5 5600 ve RX 6700 XT tarzı sistemler bulabilirsiniz veya kendiniz toplayabilirsiniz. Güncel neredeyse bütün oyunları sorunsuz oynarsınız.

@yunus.uyr bu sistemi de 4-5 bin civarına elden çıkarabilirseniz yaklaşık 20 bine kadar bütçe çıkıyor, doğru mu anladım? O zaman 2. el R5 5600 ve RX 6700 XT tarzı sistemler bulabilirsiniz veya kendiniz toplayabilirsiniz. Güncel neredeyse bütün oyunları sorunsuz oynarsınız.

2.el hazır sistem alsam mı daha iyi olur yoksa kendim mı toplamalıyım.

2.el hazır sistem alsam mı daha iyi olur yoksa kendim mı toplamalıyım?
Uygun fiyata bulursan hazır al, bulamazsan toplamanı öneririm. Hangi ilde oturuyorsun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı