i5 2500K 4.5GHz overclock

BEATBOX42

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, i5 2500K internette videolara bakarak overclock yaptim. 4.5GHz video atan arkadas 1.350 voltaj veriyor, fanlar devamli hizli dönüyor. Ben 1.320 voltaj ile fanlar sıcaklığa göre hizlansin olarak ayarladim Prime95 teste soktuğum zaman.
Anakart ASUS P8z77-V modeli Max, sıcaklık yarim saat testte soktum. Prime95 ile 88 derece gördü Max normal midir? Soğutucu olarak Cooler Master 212 Evo var. Oyunlarda 72-75 derece görüyor, PUBG Battlefield 5.

Mavi ekran yemediyseniz ve sorunsuz oyun deneyimi sunuyorsa sorun olacak bir sıcaklık durumu yok ve hayırlı olsun.

İşlemcinizin aynası ile plakası arasındaki macun muhtemelen gg olmuştur, ister benim gibi sıvı metal ile delid yapın, ister direk kaliteli bir macun ile değiştirin. Sıcaklıklara olumlu katkı yapacaktır (özellikle sıvı metal ile delidlerseniz) ve anakartınız müsade ediyorsa bir miktar daha bile OC yapabilirsiniz.

Mavi ekran yemediyseniz ve sorunsuz oyun deneyimi sunuyorsa sorun olacak bir sıcaklık durumu yok ve hayırlı olsun.

İşlemcinizin aynası ile plakası arasındaki macun muhtemelen gg olmuştur, ister benim gibi sıvı metal ile delid yapın, ister direk kaliteli bir macun ile değiştirin. Sıcaklıklara olumlu katkı yapacaktır (özellikle sıvı metal ile delidlerseniz) ve anakartınız müsade ediyorsa bir miktar daha bile OC yapabilirsiniz.
Aslina bakarsaniz bu anakarti pazartesi günü aldim termal macunuda ogün Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 gr kaliteli macun kullandim 1.320 v asagi cektigimde 5-10 dk içinde mavi ekran veriyor kasa dark n10 advanced Windows 10 1909 kurulu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı