i5 2500k Sistem Güncelleme Önerisi

Kesinlikle yapmaz. Ama sen R9 280X TurboDuo modelini bir düşün. :) madem ssd almayacaksın 4 gb aynı modelden al. Bu sayede oyunları en üst seviyede rahat oynarsın. Zaten 130 tl civarı bir şey. Almışken tam al. :)
Kasayı öne çek ve 12v kanalı yazan yerdeki değeri söyle.
Eki Görüntüle 16423
Bu psu'da 360w veriyormuş mesela. ;)
Hocam bahsettiğiniz kart bu mudur? Powercolor R9 290 Turboduo Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar başka 4gb lık bulamadım da. Bu çok pahalı. Bir de şu var 3gb ama: Powercolor R9 280X Turboduo Gddr5 3Gb 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
2G7mT37.jpg

Evet r9 280x turboduo oldukça iyidir. Onu alırsınız. Adamlar 12v kanalından kaç w verdiğini yazmamışlar. Ama sorun olmaz diye düşünüyorum. Dediğim gibi, r9 280x + 4 gb aynı modelden ram alırsanız bütün oyunları ultrada açarsınız. (Crysis 3, metro ve watch dogs hariç.) Watch dogs optimize özürlüsü bir oyun zaten.

Evet r9 280x turboduo oldukça iyidir. Onu alırsınız. Adamlar 12v kanalından kaç w verdiğini yazmamışlar. Ama sorun olmaz diye düşünüyorum. Dediğim gibi, r9 280x + 4 gb aynı modelden ram alırsanız bütün oyunları ultrada açarsınız. (Crysis 3, metro ve watch dogs hariç.) Watch dogs optimize özürlüsü bir oyun zaten.
Bir sorum olacak bu kartla beraber yeni çıkacak olan GTA V, The Witcher 3, Dragon Age: Inquisition vb. yeni nesil oyunlarda nasıl performans alırım?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı