i5 3210M ve GT630M sisteme macOS kurulur mu?

macoss

Femtopat
Sistem özelliklerim;
Acer V3-571g
i5-3210M
8 GB DDR3 RAM.
GT630M 2 GB VRAM.

Dolby Digital Plus kullanıyorum ve kapalı olduğu zaman bilgisayarımdan ses gelmiyor neredeyse. macOS işletim sistemine geçiş yapmak istiyorum. Kurulum için hangi rehber yönergelerini izlemem gerekiyor? Kurduğumda ne gibi dezavantajlarla karşılaşabilirim? Son olarak orijinal olarak Windows 8.1 kullanmaktayım. Acer bundan sonraki sürümlere yazılım desteğini tamamen kesti. Kuracağım işletim sistemi orijinal mi olacak?

Ek bilgi; sadece ofis işleriyle uğraşıyorum. Oyun oynamıyorum.

Saygılar.

Mojave kurabilirsiniz @Mor Koşucu'in dediği gibi.

Rehber burada bulunuyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki imaj ile kurulum yapabilirsin.

Buradaki imaj ile kurulum yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Recep Bey'in videosunu buldum bunu dikkate alarak imajı kuracağım.

İmajı indiriyorum fakat tekrar sorum olacaktı sizlere. Bunu kurduktan sonra tekrar bir sıfırlama yaptığımda tekrar bu ayarların hepsini yapmak zorunda olacak mıyım? HDMI yamasına kadar yarın bizzat uğraşacağım. Bunu yapmamdaki en büyük sebep bir daha bu dizüstü ile ilgili uğraşmak istememem. Ayrıca bunu yapmak tamamen yasal mı ve kurduğumuz imaj orijinal mi yoksa kırılmış bir ürün mü? 120 GB'lik SSD'ye hem Windows 8.1 hem Mojave kurabilir miyim? Bilgisizliğimi mazur görün lütfen.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı