Windows 11 kurulu şu anWindows 10 çalıştırıyorsa olur bence.
Hocam ben Wi-Fi adaptörü uyumlu olmayınca kurulmuyor diye biliyorum ama ethernet kullanacaksa bilemem.macOS Big Sur kurmak mümkündür.
Haklısınız hocam. AIDA 64 yazılımı ile Wi-Fi adaptörünü öğrenebilir. Bana adaptörün modelini söyler ise ben de destekleyip desteklemeyeceğini belirtirim.Wi-Fi adaptörünün modeli ne?
Hocam ben Wi-Fi adaptörü uyumlu olmayınca kurulmuyor diye biliyorum ama ethernet kullanacaksa bilemem.
Şu an laptop yanımda değil ama laptop modeli Toshiba c55 a 1jjHaklısınız hocam. AIDA 64 yazılımı ile Wi-Fi adaptörünü öğrenebilir. Bana adaptörün modelini söyler ise ben de destekleyip desteklemeyeceğini belirtirim.
İnternette bulamadım Wi-Fi kartını, laptop elinize geçince bir bakın.Şu an laptop yanımda değil ama laptop modeli Toshiba c55 a 1jj
Qualcomm Atheros AR956xİnternette bulamadım Wi-Fi kartını, laptop elinize geçince bir bakın.
Emin drğilim netten baktım 1 2 saat içinde tekrar yazarımQualcomm Atheros AR956x
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.