i5 3330 RX 6400 sistemde Elden Ring çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
8
RAM
16
Ekran kartı
RX 6400
Anakart
H61M-S2-B3 Gigabyte
İşlemci
i5 3330
Merhaba.
Yakın bir zamanda Elden Ring oynamaya başladım fakat sürekli çöküp duruyor, ne yapmam gerekiyor?
Bir sürü şey denedim ama bir anda donup oyun çöküyor, cidden çok sıkılmaya başladım.
Oyun orijinal Steam üzerinden.

Elden Ring'in minimum sistem gereksinimleri şöyle:
İşlemci için Intel Core i5-8400 ya da AMD Ryzen 3 3300X
Ekran Kartı için NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB ya da AMD Radeon RX 580 4 GB.

Sizin işlemciniz de ekran kartınız da minimum sistem gereksinimlerinden %30-40 kadar daha düşük.
Tek çare oyunu hem grafikleri hem de çözünürlüğü, kısaca her şeyi en düşüğe almayı denemek. Belki çalıştırır bir şekilde.

Elden Ring'in minimum sistem gereksinimleri şöyle:
İşlemci için Intel Core i5-8400 ya da AMD Ryzen 3 3300X
Ekran Kartı için NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB ya da AMD Radeon RX 580 4 GB.

Sizin işlemciniz de ekran kartınız da minimum sistem gereksinimlerinden %30-40 kadar daha düşük.
Tek çare oyunu hem grafikleri hem de çözünürlüğü, kısaca her şeyi en düşüğe almayı denemek. Belki çalıştırır bir şekilde.
Sistem gereksinimiyle oyunun çökmesinin ne alakası var hocam? Ayrıca RX 6400 Elden Ring'i rahat çalıştırabilecek bir kart.

Sistem gereksinimiyle oyunun çökmesinin ne alakası var hocam? Ayrıca RX 6400 Elden Ring'i rahat çalıştırabilecek bir kart.
O işlemci ile değil. İnternette gördüğünüz RX6400 Elden ring değerlendirmelerinde Intel Core i9 10900F 5.2GHz tarzında işlemciler var. O işlemci ile oyunu çalıştıramazsınız, çöker zaten.

O işlemci ile değil. İnternette gördüğünüz RX6400 Elden Ring değerlendirmelerinde Intel Core i9 10900F 5.2GHz tarzında işlemciler var. O işlemci ile oyunu çalıştıramazsınız, çöker zaten.

İşlemciyle alakalı bir durum yok ortada sorun oyunun durduk yere çökmesinde var.
İşlemcim yetmiyor olabilir oynadığım çoğu oyuna zaten işlemcim yetmiyor bir tek bunda çöküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı