i5 3340 sisteme RX 580 takılır mı?

• Konuyu başlatan symN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.718
Şu anda takarsanız fazlasıyla darboğaz hissedeceksiniz. Ben bu darboğaza işlemciyi değiştirene kadar katlanırım derseniz alabilirsiniz hocam. İşlemciyi değiştirmeyecekseniz kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum.

Peki hocam bu darboğaz ciddi derecede olur mu çünkü işlemci güncellemem 6-7 ay gibi bir süre sonunda olacak. Zarar verecek düzeyde olur mu yoksa o kadar da etkilemez mi?

Son düzenleme:
Sisteme zarar vermez. Sadece performansınıza yansır. Ben olsam beklerdim ama sizin bileceğiniz iş. Daha düşük bir kart alsanız alacağınız performans hemen hemen aynı olacak ama işlemciyi değiştirdiğinizde "Keşke RX 580 alsaydım" dersiniz bence.

Bu ürünü almayı planlıyorum sizce nasıldır, bütçem 1700'e kadar.

Sisteme zarar vermez. Sadece performansınıza yansır. Ben olsam beklerdim ama sizin bileceğiniz iş. Daha düşük bir kart alsanız alacağınız performans hemen hemen aynı olacak ama işlemciyi değiştirdiğinizde "keşke RX 580 alsaydım" dersiniz bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı