- Makaleler
- 18
Yahu senin 1600₺ bütçen yok muydu? 1200₺'ye ekran kartı önerdik geriye kalan parayla iyi bir güç kaynağı alsana neden zorluyorsun ki?
Tamamda neden azarliyorsun ki yani ? 1600 tl bütçe çikartamadim olamazmi kardeşim neden bilip bilmeden direk azarliyorsunki ?Yahu senin 1600₺ bütçen yok muydu? 1200₺'ye ekran kartı önerdik geriye kalan parayla iyi bir güç kaynağı alsana neden zorluyorsun ki?
Lol'de ekran kartını tam kullanmaz en fazla %10 kullanır. Tam yükte yeterli güç sağlayamadığından sorun çıkarıyor gibime geldi. Zaten 6 pinden 8 pine çevirici alınca verdiği güç artmayacakki.Güç kaynağını belirtseydin diyorsan zaten belirtmiştim gözünden mi kaçtı acaba ?
Şuanda anladım bütçeyi demişsin galiba kusura bakma yanlış anlamışım stajdaydım sana patladım galiba.
Diğer oyunlarda sıkıntı yok ancak lolde 90 fps civarı alıyorum sebebi nedir ?
Ayarladım galiba emin değilim daha test yapmam lazım ekran kartını performansa odaklı yaptım fps arttı gibi eğerki dediğin gibi bir sorun varsa 3 4 ay sonra güç kaynağını değiştirebilirim. Şuanlık sıkıntı çıkartmadığı için kalsın teşekkürler.Lol'de ekran kartını tam kullanmaz en fazla %10 kullanır. Tam yükte yeterli güç sağlayamadığından sorun çıkarıyor gibime geldi. Zaten 6 pinden 8 pine çevirici alınca verdiği güç artmayacakki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.