i5 6400 sisteme RX 580 alınır mı?

Hayır bazı RX 580'lerde PCI güç bağlantısı gerekmeyen ekran kartları var. Asus'un DUAL gibi. Onlardan alırsanız sorununuz çözülebilir.

Oyundan oyuna RX 570 ve RX 580'in performans değişiyor ama her türlü RX 580 önde oluyor. Örneğin CS:GO'da 20 FPS'lik bir fark varmış. Bazı oyunlarda ise 6-10 arası değişiyor. Bu arada RX 570 6 pin diye biliyorum. Bazı oyunlarda ise fark çok az oluyor 3-4 FPS falan.

RX 580 bu modeli almaya karar verdim ancak dönüştürücü herhangi bir sıkıntı çıkartırmı çıkartmaz derseniz direk alacağım.
Bir sıkıntı olur mu alırsam ?

Son düzenleme:
Güç kaynağı almayacağım dönüştürücü ile olursa alacağım ekran kartını yoksa almayacağım.
Dönüştürücü önerirmisiniz birde bulamadım ben.
Kasayı açıp baktım ekran kartına bağlı olan 6 pin + işlemciye 4+4 8 pin bağlanmış 4 yeterli olmaz mı ?
Bide anakarta bağlı olan 24 pinlik mi ne bağlı pinler bu kadar molexler falan var birde bu işlemciye bağlı olan 4+4 ü 8 pin olarak ekran kartına kullansam işlemciye de 6 pinliği taksam mantıklı olmaz mı ?

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
.
20181107_205138.jpeg

Bu arada hdmi to vga dönüştürücü de aldım yeni ekran kartları dvi dönüştürücü desteklemiyormuş galiba.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı